Един от най-популярните фотографи у нас Теди Грозданов се оплака в социалните мрежи от приятеля на Пенелопе - Иван Динев.

От постовете стана ясно, че е бил нападнат по време на фотосесия, докато снима момичетата на Мегз, една от които е и годеницата на Динев. 

"Абсурда във ситуацията е че причината за нападението (ако изобщо може да се нарече причина) е породена от неразбирането на нападателя на елементарна метафора в обща ситуация за която на този етап няма да навлизам в подробности, която е провокирала абсолютно ненужна агресия", пише неговият близък приятел Никола Флоридов. 

Мнозина споделиха за физическия и психическия тормоз, от който публично се оплака Теди. Дупнишката бръмчалка Моника Валериева също не пропусна да покаже позиция. 

"Иван Динев е ударил Теди по главата два пъти, след което го е бил, и го заплашил с какво ли не! Таткото на момченцето да се сезира и да си обуздае детенцето! Диневи! И съответно Теди Грозданов ще пусне жалба в полицията, но ако нещо му се случи отново ще четем дълго в медиите за Динев и мутренското му поведение!", пише тя в Instagram.

Плеймейтката не пропусна да публикува и нейна хронология с пребития фотограф, с което според мнозина още повече разпали интригата :