Фолк певецът Константин се оказа жертва на нагла кражба, случила се на гръцки плаж. За това сподели самия Константин, като постна видео в личния си профил в Инстаграм. 

"Мъка" - започва своя разказ изпълнителят на "Ти си само 8 клас", като обаче се оказва, че самият той май не е бил сред редовно присъстващите в учебните часове по литература или гръцкото слънце го е напекло малко повече. 

"Безгранична е човешката наглост" - продължава Константин, който разказва, че някой най-безцеремнно му е отмъкнал четивото, което е взел със себе си. Става въпрос за книгата на Димитър Димов “Тютюн”. 

Опитвайки се да бъде максимално описателен, 43-годишният певец допусна груба грешка, която не остана незабелязана от част от многобройните му почитатели.

„Искам да съобщя за един проблем. Днес някой изключително нагло , безцеремонно ми е откраднал книгата „Тютюн“ на Димитър Талев. Ще разровя всички сепарета, чадъри, шезлонги и ще видя кой ми е гепил книгата. Каква наглост“, жали се във видеото Коцето.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Безгранична е човешката наглост???????????? @velislavdelibaltov @ivi_ilieva @na_de_to_st

A post shared by Konstantin (@konstantin_official7) on

Всъщност автор на романа е Димитър Димов. Димитър Талев е написал „Железният светилник“. Верните му фенове обаче веднага го обърнаха на майтап. "Сигурна съм, че "грешката" е умишлена за да ни пробваш дали внимаваме "в час" - пишат едни, други пък забелязаха, че годинките си казват думата и косата на Константин е побеляла. 

В момента изпълнителят е на почивка в Гърция, в компанията на своето семейство – Надя и двете им деца – Мариана и Александър. В звездната трупа е още братът на колегата му Борис Дали – Велислав, който от години работи съвместно с бившия изпълнител на "Пайнер".