Една от любимите изпълнителки на българските тийнове - Лидия стана на 19 години. Красавицата се почувства истински специална във вчерашния ден, а за усмивката на лицето й се погрижиха нейните най-близки приятели. 

Те и спретнаха birtday парти под карантина, а извънредното положение не им попречи да подготвят изненадата. Шотове, красива торта, балони и много игри бяха само част от сюрприза. 

Певицата, която е откритие на Галин, получи и много подаръци, цветя и бонбони от различни дизайнери и хора, с които работи покрай музикалната си кариера. 

През сълзи от щастие певицата благодари на всички, както е традицията сега – първо от социалните мрежи.

“Хора, това се превърна в най-хубавия ми рожден ден. Благодаря на най-добрите ми приятели, на хората в живота ми, които се погрижиха това да е най-щастливият ден в живота ми. Благословена съм! Благодаря на всички за пожеланията и колажите, които получавам. Вие сте всичко за мен. Благодарна съм и Ви обичам!” - написа Лидия. 

Сред първите, които поздрави Лидия за нейния празник бе Галин и не защото певицата е част от неговия лейбъл “Алфа мюзик”, а и защото са много добри приятели. Диона и Десита също не закъсняха с мили думи за рожденичката и си обещаха след изолацията да се съберат и заедно да купонясват.

Припомняме, че съвсем скоро младата изпълнителка направи голяма промяна във визията си. Освен, че изсветли косата си с няколко тона, тя легна под ножа, за да коригира носа си. 

Въпреки разнородните коментари, Лидия на няколко пъти сподели, че в момента се харесва много и това е сбъдната мечта за нея, тъй като още от малка е изпитвала комплекси за носа си. 

По-красива ли е Лидия с новия си нос? Феновете раздвоениПоследователи в социалните мрежи оприличават младата певица на Преслава, която дълго бе критикувана след ринопластиката