Откритието на фолк певеца Галин - Лидия изненада своите почитатели с нова, променена визия. Освен, че е изсветлила косата си с няколко тона, подобно на много свои колежки, младата звезда легна под ножа, за да коригира носа си. 

Оказва се, че той бил комплекс на Лидия от дълго време, а продуцентът й Галин напълно я е подкрепил за решението й за ринопластика. 18-годишното гласовито момиче често бе сравнявана с певицата Таня Боева и бе наричана „Новата Таня Боева“. Това е певицата, която остана запомнена именно с обонятелния си орган и последвалите множество корекции.

Интервенцията тя е осъществила в съседна Турция наскоро, а преди няколко дни публикува и първи снимки в социалните мрежи. Целта на новата корекция в Турция е да поправи щетите от предишната неуспешна операция на нослето на Лидия.

Голяма част от почитателите й откриват голяма промяна в цялостното й излъчване. Едни пишат, че подкрепят взетото от нея решение и изглежда прекрасно. Те я съветват да не слуша злобарите, които я критикуват.

Други обаче, не могат да възприемат Лидия и споделят, че им липсва миналото й естествено излъчване, защото сега е заприличала на всички фолк певици.  

"Не приличаш на себе си!", "Прекрасен талант имаш, но се опитваш по една или друга причина да заприличаш на останалите от този бранш, преди беше по-красива и една от малкото естествени в сферата на попфолка", "Тука мн приличаш на Преслава само че с руса коса" - са само част от коментарите в социалните мрежи. 

"Я оставете момичето на мира вече!Изглеждаш страхотно,Лидия и носът ти е супер и много,много ти отива!Какви са тези сравнения ,какъв е този хейт?!Не разбирам как може да кажете на бялото черно само за да накарате някой да се чувства зле..Всички много добре виждате и знаете ,че момичето е супер красиво,я стига сте говорили глупости ,че ми писна от вас!!" - гласи коментара на потребителка, която защити Лидия, а певицата не пропусна да й благодари за подкрепата. 

Своите положителни коментари оставиха и колежките й Диона и Преслава, която също си направи ринопластика преди няколко месеца и дълго време беше критикувана от своите последователи. Певицата понесе и множество сравнения с най-голямата й конкурентка на сцената - Галена. 

Междувременно, Лидия стриктно спазва карантината и си стои вкъщи. Храни се здравословно и често приема витаминозни напитки, с които да подкрепи имунната си система. Излиза само на кратки разходки, за да разходи домашните си любимци и с две ръце апелира последователите си да бъдат отговорни и да останат в домовете си.