Половинката на рап звездата Криско - Цветелина посрещна лятото на 2020 година с нова визия. Брюнетката буквално е неузнаваема, защото... вече не е брюнетка. 

С крак с модните тенденции този сезон, красавицата без да се замисли в отбора на блондинките. Цвети е заложила на карамелен цвят за основа на косата си, а около лицето си има така актуалните лицеви кичури. 

Майката на детето на Криско изненада последователите си със снимка, която публикува на стори в социалната мрежа Инстаграм, но все още не е добавила такава в албумите си. 

Новият цвят на косата определено и отива, а на това мнение са и всички потребителите, коио следват профила и. 

В края на месец март, Цветелина Петрова се похвали и с нов бюст. Тя реши да постави силиконови импланти в гърдите се, след като  роди първото си дете. Красавицата нe ĸpиe, чe e пoчитaтeлĸa нa ecтeтичнитe ĸopeĸции, нo c мяpĸa. Tя cи yгoлeмявa ycтнитe c xиaлypoнoвa ĸиceлинa, a лицeтo cи пoдлaгa нa paзлични cĸъпи пpoцeдypи зa изглaждaнe нa ĸoжaтa. 

Жената на Криско показа нов бюст след ражданетоЦветелина Петрова си е сложила силиконови импланти

Припомняме, че голяма част от популярните българки също залитнаха по русото и сюрпризираха последователите си с чисто нова визия, като изсветлиха косата си с няколко тона. Сред тях са Галена, Мегз, Велина Узунова, Моника Валериева, Биляна Лазарова, Гери-Никол и други. 

Родни кокони посрещат лято 2020 с промяна във визиятаНашенки от светските тръгнаха по стъпките на Кайли Дженър и минаха в отбора на блондинките