С наближаването на топлите летни дни всеки един от нас започва да тича стремглаво към промяна, независимо каква! Едни наблягат на тренировките във фитнеса или търсят най-хитовите диети, за да се сбогуват с натрупаните по време на извънредното положение килограми. Други започват рестарт на бизнеса си и търсят вдъхновение, за да "избухнат" през новия сезон, а трети залагат на нова визия. Разбира се, светските кокони са едни от първите, които тичат при любимия си стилист, за да им направи хитов нов цвят на косата, а след това ги зове соларното студио, където да посъберат бронзов загар, за да са "топ" щом сложат модерния си бански костюм. Такъв тип промени са идеални за дамите, които са активни в социалните мрежи, тъй като само една нова публикация може да им донесе хиляди лайкове, а оттам и онлайн бизнес за реклами от различен тип. 

Съвсем скоро ви срещнахме с един от коафьорите на звездите, който сподели в интервю пред нашата медия, че в момента дамите масово изсветляват косите си с няколко тона и именно светлите нюанси ще са на мода този сезон. На пиедестал се издигат и кичурите, но само с лицевата част!

Всъщност, старт на тази нова тенденция даде най-младата милиардерка в света Кайли Дженър, която често обича да експериментира с визията си, предвид сумите, които се крият в банковата й сметка.

Инфлуенсърката има и собствена линия козметика и почти всеки ден намира време да покаже на своите многобройни последователите някоя нова бюти техника или "WoW" стайлинг. 

Пловдивската дизайнерка Миглена Каканашева-Мегз следва именно нейните стъпки и направи коренна промяна във визията си. След като до скоро залагаше на къса естествено кестенява коса, сега може да я видим с дълги екстеншъни и коса, изсветлена с няколко тона. Към визията си тя е добавила и така актуалните руси кичури в лицевата част.

И въпреки, че в една популярна песен се пее "След цветовете идва ред на мъжете" Мегз изглежда не мисли така. Погледа й не е насочен към нови авантюри, а гледа назад - към любимия Румен Рончев, с когото изглежда отново са заедно. Съвсем скоро двамата бяха засечени от зоркото око на Trafficnews в соларно студио около Новотела, където не скриха близостта си.

Хванати в крачка: Мегз и Рончев отново заедно?Дизайнерката и бизнесменът посетиха соларно студио в "Кършияка" и не скриха близостта си

На следващия ден бизнесменът от Пловдив, пък отпразнува рождения си ден, а Мегз напълни Инстаграм със сторита, на които показва, че се готви за важно за нея събитие, предвид професионалния грим, прическа и тоалети, които показа.

Само преди няколко дни, пък други наши медии писаха, че двамата са присъствали като двойка на рождения ден на плеймейтката Михаела Тодорова в известно столично заведение. Сега е въпрос на време двамата отново да разкрият връзката си... Междувременно, след като мерките бяха отхлабени, а заведенията отново отвориха врати, Миглена Каканашева не пропусна да пообиколи обектите в Пловдив. Първо тя похапна бургери в Капана, а след това се наслади на морски изкушения и пресни салатки в гръцкия ресторант "Elea". 

Мис България - Пловдив 2019 - Стелияна Иванова, която тази година е и абитуриентка, също реши да боядиса косата си в по-светъл нюанс. Красавицата замени тъмнокестенявото с по-светло и изглежда повече от свежо с новата си визия.

Дали в края на месец юни тя ще отбележи своя бал все още не е ясно, но със сигурност има едно на ум и вече е избрала рокля, с която да събере погледите. Заедно с подготовката за кандидат-студентските изпити, Стелияна намира време и за спорт, с който да поддържа атлетичната си фигура, а най-любими са й преходите в планините. 

Руси кичури около лицето избра да си направи и съпругата на бизнесмена Християн Гущеров - Светлана. Дълго време тя поддържаше карамелен цвят на косата си, за почивката си в гръцкия остров Миконос се подстрига на каре, а сега посреща лято 2020 с още по-слънчева визия. 

По стъпките на Кайли Дженър тръгна и друга нашенка. Става въпрос за моделката Моника Валериева, която също се отправи към студиото за красота, за да направи промяна със себе си. Тя мина в отбора на блондинките, а почитателите и я одобриха и с тази визия. 

Скандалната Гери-Никол също с всеки изминал ден става по-руса.

За първи път тя изсветли косите си през февруари, когато замина на почивка в Тайланд заедно с гаджето, през март постави още руси кичури, а с последния кадър в Инстаграм показва, че вече без съмнение влиза в отбора на блондинките.

Гери-Никол събра погледите и с колоритна фотосесия. На снимките рап дивата изглежда като типична амазонка, а косата и е боядисана с огнено-оранжево.

 

Певицата и модел Биляна Лазарова, по-известна като Биляниш, също заложи на промяната, която навярно е и продиктувана от друга щастлива вест - през месец юни 19-годишната дама ще стане майка за първи път. Тя очаква момченце, а името му ще започва с буквичката А. През тази седмица Биляниш вдигна голямо парти в златно в чест на първородната си рожба и събра редица комплименти за визията си - стройно тяло, въпреки напредналата бременност и нова прическа, напомняща за коси, докоснати от слънцето.

Преди по-малко от месец Николета Лозанова успя да "стресне" своите последователи с коренна промяна във визията си. Пловдивчанката клъцна с няколко педи косата си и дефилира пред камерата. Дни след това обаче, Ни Ло публикува и поредица от други, нови снимки, от които стана ясно, че навярно това е било само перука. 

 

Междувременно, Николета и Тита бяха приблечени от друга модна тенденция за лятото на 2020-та година. Става въпрос за мнооого дълга коса, тип русалка. Това може да бъде постигнато доста лесно с помощта на качествени екстеншъни за коса, които обаче предвид грамажа и дължината държат доста висока цена.