Ексцентричният лорд Евгени Минчев беше засечен в Пловдив на автогара „Юг” от наблюдателен читател на TrafficNews. Шоуменът се появи днес по обед там , за огромна изненада на хората, които по същото време чакаха автобус. Той привлече вниманието на всички с нестандартната си визия и предизвика смут в околните, които се чудиха какво прави човек като него там. Скандалният PR- експерт, oтличаващ се с неподражаем стил, беше издокаран с елегантни одежди, раиран панталон, чорапи на точки и  маслиновозелени спортни обувки. Минчев бе и с любимата си филцова шапка, с която рядко се разделя. 

Веднага започнаха спекулации от очевидци относно появата на лорда на автогарата, които бързо го разпознаха, застанал пред касата за международни билети. Източници споделиха, че по-късно към неговата компания се е присъединила и фолк певицата Кали, с която демонстрират близки отношения в последните месеци.

Част от коментарите на очевидците бяха:

,,Кризата на никой не прощава‘‘, измъмри възрастна дама, чакаща автобуса за Първомай.

,,Довчера светски партита, черен хайвер и лимузини, а сега дремем на автогарата‘‘, засмя се търговец от близката баничарница.

"Да съберем някой лев , да му вземем една S- класа!", подхвърляха други. 

По-благосклонните решиха, че лордът е решил да живее екологично и предпочита да ползва обществен транспорт, за да не увеличава вредните емисии. 

Преди няколко седмици "светският лъв" беше засечен от папараци в София, които твърдяха, че се разхожда с часовник на стойност 30 000 лв. Появата му на автогарата определено си противоречи с начина на живот, който естетът демонстрира и твърди, че води.

Острият език на Минчев му печели повече врагове, отколкото приятели. Краен в изказванията си, той много пъти е предизвиквал бурни реакции от страна на хората в шоубизнеса.

Последното изказване, с което отприщи вълна от недоволство, беше относно персонала на нощните заведения,  които според него били „тъпи и прости келнери и прислуги”, които тотално си заслужавали локдауна и глада.

Какво точно са търсили Евгени Минчев и Кали на автогарата, остана мистерия.