С приказно парти MMA боецът от Пловдив Сюрен Борисов и неговата половинка - моделът Лилиана Александрова отпразнуваха ритуалът с правенето на погача на дъщеричката си, която носи името Любов Сюрен Борисова. 

Това стана ясно от профила в Инстаграм на майката на малката принцеса, която публикува куп инстаграм истории от събитието, решено в розово. Според традицията, на таткото не му било позволено да присъства на партито.

В ритуала участват само жени. Лили не изневери на традицията и събра близки и приятелки в пловдивски ресторант, където да отбележат повода.

Декорацията за партито по повод 40-ия ден от рождението на бебето бе в розово, златисто, бяло и много балони. Почерпката бе от различни по вид сладки изкушения и вкусна торта.

 

Този ритуал е свързан с официалното представяне на новороденото пред роднини и приятели и с предричане на неговия бъдещ живот.

Красивата майка, която е популярен модел под тепетата, бе избрала къса рокля от тюл в нюд цвят, актуалните за сезона кубинки и показа перфектна форма след раждането. 

Припомняме, че Лилиана Александрова и Сюрен Борисов станаха родители на дъщеричка за втори път през месец октомври. Двойката има още едно момиченце, която през април навърши една годинка. Тя носи името Сю Ана, като за името й са взети първите две букви от името на таткото и последните три от това на майката. 

Сюрен Борисов и половинката му станаха родители за втори пътДобре дошла, наша голяма Любов - написа щастливата Лилиана в мрежата и добави снимка с малката принцеса