MMA боецът от Пловдив Сюрен Борисов и неговата половинка - моделът Лилиана Александрова станаха родители за втори път. Малката принцеса проплака за първи път преди няколко дни, а щастливата вест бе обявена от гордата майка с публикация в Инстаграм. 

Лили сподели снимка, на която е заедно с бебето и написа "Добре дошла, наша голяма Любов! Благодаря за грижите, отдадеността и спокойствието, които получавах през всичките девет месеца на бременността!". Тя е закрила лицето на новороденото със сърчице, а към момента родителите все още не издават какво име ще носи то. 

Сюрен и Лилиана имат дъщеричка, която през април навърши една годинка. Тя носи името Сю Ана, като за името й са взети първите две букви от името на таткото и последните три от това на майката. 

Сюрен Борисов e шампион на България по К-1 и Муай тай. Сребърен медалист от Балканиадата по Кикбокс. Решава да вземе участие на ММА и става двукратен шампион на аматьорски ММА. През месец юли 2013 година записва дебют в професионалния ММА и първа победа на гала вечер в Пловдив. 

 

Лилиана Александрова стана популярна с многобройните си ангажименти като модел за различни марки на облекло, бижута, козметика и хранителни добавки. Има над 100 000 последователи в Инстаграм и мечтае да отвори агенция за деца модели.