Две от популярните изпълнителки на българската музикална сцена - Лияна и Анелия си щракнаха селфи с дъщерите си Дениз и Ивон.  Сега е времето, в което те могат да прекарат повече време заедно и да поговорят на различни теми, за които преди все не е оставало време, предвид множеството участие и натоварен работен график. 

"Най- Божествената любов.. За , която благодаря всяка секунда на Бог" - пише Лияна към снимката. Анелия, пък предпочете да си спести думите и просто публикува три сърчица. 

Впечатление прави, че въпреки разликата в годините, Дениз и Ивон по нищо не отстъпват по външен вид на красивите си майки. След множество спекулации по темата дали имат или нямат хиалурон и други интервенции, момичетата са категорични, че не са прибягвали до подобни намеси и всичко по тях е натурално. 

Двете "феймъски" са и близки приятелки, а на общите снимки, които публикуват, те определят себе си дори като „сестри”. Ивон и Дениз често са забелязвани да обикалят популярните заведения в столицата и изглежда не се интересуват особено от хорското мнение. 

17-годишната Дениз е плод на любовта на Лияна с кюрда Махмуд. Времето на социална изолация тя прекарва вкъщи, но и не пропуска да заснеме по някоя и друга фотосесия на терасата, с която да събере лайкове от своите последователи. Наскоро, Дениз взе участие в последния видеоклип на майка си и сподели, че се надява да има и собсвена песен в близко бъдеще.

 

Лияна, пък от своя страна набляга на тренировките и здравословното хранене, за да запази атлетичните си форми. Разбира се и тя като всички хора понякога има нужда от шоколад, затова си прави т.нар. "мръсни дни", в които похапва "забранени храни".

17-годишната Ивон, пък е от връзката на хазартния бос Коко Динев и фолк певицата Анелия. Ивон не е чак толкова активна в социалните мрежи и публикува само отбрани снимки. 

Извънредното положение у нас провокира изпълнителите да открият нови занимания. Анелия признава, че публиката и сцената много й липсват, но пък в периода на карантината е започнала да прави неща, за които преди това не само, че не е имала време, но дори не си е и помисляла.

“Този период е много благодатен за мен и семейството ми. Като се замисля, такава голяма почивка не съм имала след раждането на моята прекрасна дъщеря Ивон“, сподели насково в свое интервю звездата, като допълни, че се е отдала на различни домакински задължения.

Анелия се радва и на новия си дом, като вече е започнала да създава био градинка в двора си. “Моят дом е моята крепост“ - категорична е певицата. 

Анелия се радва на палата си за милион и половинаВ свободното си време, фолк звездата релаксира край огромния басейн, разположен в двора на къщата