Фолк звездата Анелия не пропуска да прекарва свободното си време в новия си дом, който е същински палат. Говори се, че цената на луксозното жилище е 1,5 млн. лева и гледайки снимките, които певицата публикува, това със сигурност е така. 

Любимо място на Анелия през летните месеци е градината й, която разполага и с голям басейн, около който има плажно легло и няколко шезлонга. На ръка разстояние от него се намира и голяма маса, предвидена за купони. 

Съвсем скоро, пайнерката зарадва своите последователи с няколко снимки, на които показва как разпуска заедно с приятелки.

Компания им прави нейният домашен любимец - кученцето Арчи, който има свободата да се шири около големи храсти, дървета, борове и просторна морава.

В началото на месеца, Анелия вдигна пищно парти за рождения си ден в отлично аранжирания двор. Рожденичката събра гостите в двора на къщата си, където спретна голям купон, съпроводен от много песни и танци. 

Сред присъстващите на партито бяха колежката й Деси Слава, Дамян Попов, гримьора Кирил Чалъков, дъщеря й Ивон и много близки до нея хора. 

Анелия вдигна пищно парти за ЧРД в новия си домПевицата събра колеги и приятели в двора на къщата си

Домът на Анелия определено е красиво и уютно място, направено с много вкус и с най-качествените и скъпи материали.

Огромни френски прозорци отварят дневния тракт към двора, който е естествено продължение на къщата.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Anelia Georgieva (@anelia_official) on

В хола има голяма камина, която отоплява едновременно и двете помещения. В холната част е поставена семпла мека мебел и ниска дървена маса, а на пода е сложен паркет и мек килим. Далеч по-пищна е трапезарията. Огромната дълга маса е разположена точно в средата, а около нея са наредени кожени столове, два от които са със златни орнаменти. Над масата пък е монтиран пищен златист полилей, който напълно се вписва в стила на помещението.

Подът е покрит с мраморни плочи, с които е облицована и друга от колоните в трапезарията. Къщата на Анелия има още два етажа – един приземен, където има малък киносалон. На последния етаж са спалните, две от които са за нея и дъщеря й Ивон. Те са също луксозно обзаведени по поседна мода в интериора.

Анелия успя да се нанесе в къщата в полите на Витоша преди около година, но категорично не желае да я показва публично.

Анелия потъна в разкош! Ето как изглежда домът й за 1,5 милиона СНИМКИНовата къща на изпълнителката бие по лукс и пищност дори именията на много от най-богатите българи