Откритието на фолк певеца Галин - Лидия призна в свое интервю за пластична интервенция, на която се е подложила и е довела до почти фатални последствия.

Младата изпълнителка даде и съвет на всички, които смятат да прибягват до разкрасителни операции.

„Всеки има безкомпромисното право да прави каквото иска със себе си и тялото си. Аз имам само една такава корекция по себе си, но почти се оказа фатална, затова бих посъветвала всеки, който се реши на подобна интервенция, да направи всичко възможно да е достатъчно запознат с това, което ще направи и това кой ще го направи, за да не минава по изключително трудния, за повечето дори и невъзможен път, по който трябваше да мина аз“ – разказва певицата пред „Шоу“.

Лидия също така споделя, че се чувства като в затвор, откакто клубовете не работят и няма участия. Тя се надява скоро обстановката да се нормализира и отново да се чувства пълноценна и щастлива. 

Блондинката проговори и за любовта, като категорично отрече плъзналите слухове, че има връзка със своя колега Константин, след като двамата "разбиха" музикалните класации с обща песен. 

"Гордо мога да кажа за себе си, че съм един любвеобилен, грижовен и лоялен партньор, който обаче за съжаление не е срещнал все още това, което да отговаря на представите му за любов. В това отношение мисля, че съм се родила в грешния век. Чувала съм за себе си, че съм невъзможен характер, но и предпочитам всеки, който мисли така, изобщо да не се захваща с мен, имам нужда от по-силни характери от мен самата в живота си. Появи се човек, който дава подобна индикация, но тепърва ще се наблюдава дали ще се справи пред трудностите, които вървят ръка за ръка с характера на един телец." - завършва Лидия. 

По-красива ли е Лидия с новия си нос? Феновете раздвоениПоследователи в социалните мрежи оприличават младата певица на Преслава, която дълго бе критикувана след ринопластиката