Най-големият парти комплекс в Пловдив и България увеличава мащабите си и посреща сезона с нови две локации и ново име.

5POINTS става 7POINTS и без конкуренция се превръща в мястото, което ще предлага денонощен купон!

След броени дни, врати отваря най-модерната лятна градина и седма парти точка към фън зоната - 7 LOUNGE by W Club

Изненадите обаче не свършват до тук. Още едно ново попълнение ще бъде Soho day&night - ресторант с работно време 24/7 и без аналог в Пловдив, който ще привлича с различна от на всички други концепция и вкусна храна - по всяка време на денонощието.

Заведението ще предлага на своите посетители цели три менюта с разнообразни предложения за всеки вкус. 

7POINTS ще отвори врати на 18 юни (четвъртък), а най-нетърпеливите вече са направили своите резервации още преди месец. 

Фън зоната на Пловдив е мястото, където животът ще кипи от сутрин до вечер.  

Клубове,  ресторанти и култови нощни дискотеки разположени на няколко крачки едни от други - вижте какво ви очаква в мегакомплекса 7POINTS:

7 LOUNGE by W Club

Най-новото и модерно място в Пловдив, с атрактивна лятна градина, открива на 18 юни. 7 Lounge, който дава заявка да се превърне в любимо място за всички часове от деня и вечерта, ще впечатлява с изключителен дизайнерски интериор и стил. Повече от сигурно е, че луксозната визия на заведението първо ще привлече погледа на дамите, които държат на съчетанието от лукс и комфорт.  

Дълъг лист с коктейли, вкусни и леки храни са трите задължителни неща, които клиентите ще открият в менюто на лаундж зоната. 

Независимо дали говорим за сутрешно кафе, бизнес среща, отдих под открито небе или забавление с приятна компания -  7 Lounge е задължителна спирка за всеки ценител на класата и приятната атмосфера. 

Вечер на пулта ще се сменят известни диджеи, които ще вдигнат градуса на купона. 

За резервации: 087 833 3330

SOHO day&night

Изискана, но не натрапчива обстановка, впечатляваща кухня и работно време 24/7 . Така ще изглежда новият ресторант, който ще отвори врати в комплекс 7POINTS. Клиентите ще могат да избират между цели три менюта – стандартно, със специално отношение към BBQ-то, bar&diner меню с бургери, пици, салати, паста за леко хапване и нощно меню, което ще включва няколко вида супи за посетителите на съседните заведения, а най- издръжливите ще могат да започнат деня със закуска от пържени филийки, мекици или топла баница. Ресторантът ще бъде място както за обяд, така също за следобеден аперитив, за чаша вино с приятели след работа, за лека вечеря, за разпускаща среща с приятели.

Bushido Club

Клубът - символ на нощните приключения отново отваря врати! От отварянето си Bushido се превърна в задължителна спирка на нощните птици от Пловдив и столицата. На 18 юни  специален гост ще бъде скандалната  Емануела. Именно на сцената на Bushido Club звездата ще изпълни за първи път пред публика най-новата си песен "Мамино синче".

Ден по-късно, на 19 юни, под светлините на прожекторите ще излезе "Кралят на поп-фолка" - Азис. Гласовитият певец, който пее с ексклузивитет в Bushido Club и неговия бенд, обещават да взривят публиката в дискотеката, като гарантират голяма доза купон, с който да бъде даден стартът на лятото. 

Тридевното голямо откриване продължава и на 20 юни, когато ще се състои тематичното парти "You are glamorous".

За резервации: 0876 444 999

Planeta Payner Club by Onyx 

Старт на сезона в Planeta Payner Club by Onyx  ще бъде даден още на 15 юни (понеделник). Откриващото парти на клуба започва с ексклузивно участие на ромската перла Бони, а всички посетители на клуба ще имат възможността да се възползват от изкушаващите Бом-Бок промоции. 

На 16 юни специален гост на дискотеката ще бъде любимецът на дамите - Меди Гогов, а 17 юни е отреден за ангелогласната Деси Слава. Входът на Бом-Бок партитата във вторник и сряда ще бъде свободен.

Победителят в предаването "Като две капки вода" - Фики, пък ще гостува на клуба на 19 юни и обещава незабравима вечер за феновете си от Пловдив. 

Във Бермудския триъгълник на удоволствията 7POINTS са позиционирани още гръцкият ресторант "Elea" - най-доброто място под тепетата за всеки, който обича добрия вкус, изискан стил и първокласно обслужване, както и залата за сватби и събития от всякакъв тип "Etra Hall".

За да бъде удобството пълно, посетителите на комплекса могат да спрат автомобилите си на безплатен паркинг, а връхните дрехи да оставят в безплатен гардероб.