В социалните мрежи се появи призив за даряване на кръв за пострадалата в катастрофа с Дивна Кристин Илиева. Бившият й приятел Кристо изрази подкрепа.
 
Майката на Кристин Валерия Колчева сподели в своя профил и този на дъщеря си следното съобщение: 

"
Скъпи приятели и познати, хора с добри сърца. На Криси й предстоят операции за възстановяване на крачето и по тази причина се обръщам към всички вас с молба да дарите кръв в нейна полза. Без значение от кръвната група. КРИСТИН ЦВЕТОЗАРОВА ИЛИЕВА, за операции болница ВМА - Реанимация. След даряването ви издават документ, който е необходимо да бъде предствен в болницата. За да не ви затруднявам излишно, снимайте или сканирайте бележката и я изпратете на личната ми поща shamy@abv.bg .  Знам и вярвам че Криси, както и семейството ни, има много приятели и хора които ни обичат, така че смирено ви моля за помощ! Бог да е с всички нас. Благодаря ви! За тези, които са от София, моля кръводаряването да става във ВМА по възможност."

Междувременно бившият приятел на красавицата - рапърът Кристо, най-накрая показа, че все още не е безразличен към най-голямата си любов, пише Dir.bg. Той сподели в профилите си в социалните мрежи картинка с надпис "Бурите не траят вечно" и отбеляза Кристин на тях. 
 
"Бъди силна! Ще се справиш", допълни Кристо. 

Той и Кристин имаха връзка преди години и бяха неразделни както в живота, така и в социалните мрежи. Деляха общо жилище. Кристо беше с нея и на абитуриентския й бал.