Кристин Каменова, която стана известна като момичето с гърди на кредит, не спира да показва новите си придобивки. Припомняме, че тя е притежателна на най-големи гърди в България 

За да запознае последователите си отблизо със своите форми, блондинката пусна доста вулгарни снимки в социалните мрежи, на които позира полу-гола върху кухненския плот в компанията на... пица и прясно мляко.

Кристин е само по бельо и жадно излива върху себе си прясно мляко от кутия, което се стича между ужасно големите ѝ гърди.

"Истинската мръсотия е вътре в нас. Останалото просто се отмива. ", написа под снимката скандалната силиконка. 

Г-ца Каменова наля 2000 кубика в пазвата си, по 1000 кубика във всяка гърда и дори пусна снимки от операционната. По-късно посегна и на корема си, където татуира поредния си татус – мандала.

Кристин вече е българката с най-големите гърди! Пусна снимки от операционната СНИМКИ

На пищната гръд се радва мъжът на сърцето й - мускулест мачо, който във Фейсбук фигурира под името Иван Белински и родом е от Нова Махала. 

Гаджето на силиконката Кристин Каменова - с дете, за което не дава нито стотинкаИван ми отправи редица заплахи, а после започна да твърди, че ме обича - разказва пред Trafficnews.bg майката на детето му

Припомняме, че новината за тяхната връзка се оказа шокираща за бившата му жена - пловдивчанка, която се свърза с медията ни, за да сподели, че Иван всъщност има дете от нея - дъщеричка, която не е виждал от 1 година и не се грижи за нея нито финансово, нито чисто по бащински. Тя твърди, че той не е никакъв борец, нито има пари, а работи като охрана в столичен клуб, като напълно е забравил за факта, че е баща.

Новият на Кристин Каменова заплашва бившата си след разкрития в Trafficnews.bgМайката на детето му показа скрийншотове от разговора помежду им

От своя страна, Кристин Каменова отскоро официално обяви, че Белински е мъжът на сърцето й, като в представянето си в Инстаграм добави "Моят мъж - Иван Белински" и тагна профила му. Отдолу, пък е изброила спечелените до момента титли - "Най-добър еротичен модел" 2018 и "Мис силиконова звезда" 2018.