Новият сезон идва и с нови предложения за прекарване на летните вечери под тепетата. За отрицателно време, Porto Greco Restaurant стана любимо пристанище за любителите на средиземноморската кухня, а вече на разположение на гостите е и уникална по рода си лятна градина.

Тя представлява кораб, построен в реални размери, и е единственото място в Пловдив, което за секунди пренася всеки посетител в съседна Гърция. 

Градината е отворена за посетители от съвсем скоро, но вече се радва на особен интерес и стана сред най-предпочитаните места от пловдивчани. 

Не случайно, известният гръцки изпълнител Василис Карас избра да похапне и да се наслади на автентичния гръцки вкус, именно в Porto Greco Restaurant, при посещението си в Пловдив. 

Ден 1 в Пловдив: Василис Карас хапна в новия "Porto Greco Restaurant"Тази вечер, гръцкият изпълнител ще изнесе голям концерт в Bushido Club

Всеки, качил се на борда, за секунди става част от едно вълнуващо пътешествие, морска безкрайност, пресъздадена чрез вкусовете на Porto Greco Restaurant. Палми, живописни картини и неповторим интериор добавят допълнителна нотка морски привкус, отвеждаща мисълта ни някъде в Средиземноморието.

В непосредствена близост до масите е разположена и открита част с люлки и пързалки, които очакват всички малки палавници за летни игри и забавления.

Прохладната лятна градина на заведението е подходящо място и за вкусен обяд! Обедното меню на ресторанта включва свежи салати, ароматни супи, сочно барбекю, ароматни ястия, свежи плодове и сладки изкушения.

Перлата на град Пловдив изкушава и с меню, предлагащо най-доброто от гръцката кухня. Ресторантът предлага голямо разнообразие от кулинарни удоволствия, а сред топ преложенията попадат калмар с дълбок вкус на шоколад, лека острота на мляно крехко телешко месце и кедрови ядки, деликатесът Джон Дори и Синегрида. 

Мястото е и единственото в града, където може да опитате диви сладководни риби, автентични средиземноморски специалитети с изобилие от морски дарове. 

Всяка сряда и четвъртък, ценителите на гръцката музика имат възможността да се забавляват под ритъма на хитова гръцка музика, заедно с топ изпълнителят Сотос Карабелас & Бузуки бенд на живо. 

Гръцки вечери огласят Пловдив! Бузуки бенд забавлява гостите на

За пълно удобство на гостите, на ръка разстояние от заведението, има и обособен паркинг, където посетителите да оставят своите лични автомобили.