Статиите за принцовете и принцесите на Пловдив се радваха на голям интерес сред любопитните читатели на TNS.bg тази година. Еуфорията покрай абитуриентските балове започна още в началото на 2015 година, когято стартира обсъждането на рокли, обувки, прически, гримове, бижута. Кой е по по най? Макар, че през последните години завършването се превръща с абсолютен парад на суетата, почти няма семейство на зрелостник, което да не се вълнува от събитието. Всяка майка иска нейната дъщеря да е най- красивата.

TrafficNewS.bg направи щателно проучване сред зрелостниците. Ето кои бяха най-желаните абитуриенти и абитуриентки тази година от набор 96!

Марина Тракова  завърши Хуманитарна гимназия „Св. Св. Кирил и Методий“. Младата дама е увлечена от модата  още от малка и вече има своя модна линия „Марина Дизайн“. Засега е тайна дали роклята й ще бъде от нейната колекция или ще заложи на някоя от световните марки. Баща й транспортният бос Ангел Траков й подари бяло  БМВ 1 за 18-я рожден ден миналата година, но за бала тя ще разполага с по-голяма лимузина.

Лили Шилева бе една от най- ухажваните госпожици в Английската гимназия. Чаровната дъщеря на адвокат Недялко Шилев вече има опит като модел, но плановете й за бъдещето са доста по-сериозни.

 Мина Богатева е лице на модна линия бижута „Моцарт“. Учеше в гимназията за сценични кадри и модата е нейна страст.

Бисера Маринова е сред дамите, по които въздишаха не само учениците от Частната професионална гимназия по икономика и управлениеПлеменницата на ъндърграунд босовете братята Маргини, според наши източници вече е направила няколко шопинг тура в чужбина и ще бъде изключително елегантна на празника си.

Мария Василева  завърши Търговската гимназия и вероятно ще наследи професията на родителите си, който управляват една от големите счетоводни кантори в Пловдив. Дубай е любима дестинация на абитуриентката. Тя се готви едновременно за бала и за изпитите в УНСС. Тя вече има две рокли, но няма да издадем какви ще бъдат. 

Съученичката й Стефани Диогенова също обича да пътува до Обединените арабски емирства. На младата дама учи финанси. 

Анна Мария Ружева често може да бъде забелязана с мерцедеса си по пловдивските булеварди. Тя завърши Частната английска гимназия "Стоянстрой". 

Голямата любов на Иво Стойков- Йоана Чобанова завърши СОУ „Свети Патриарх Евтимий“ и също мина по червения килим тази година. Йоана е дъщеря на бизнес дамата Виолета Чобанова и е наследила чара и вкуса на майка си.

Горица  Лозанова, която бе възпитаничка на  Руската гимназия, също е наследила лъчезарното изражение и стила на майка си- Виолета Симеонова, собственичка на бутици „Грация“. Тя бе със запомнящ се тоалет на бала си.

След като се дипломира в Руската гимназия Цвети Георгиева учи в престижен университет в Милано. Тя е показала много добри резултати на тестовете и е спечелила стипендия. Цвети е дъщеря на предприемача Петър Георгиев. Приятелят й е състезател в младежкия  националния отбор по волейбол.

  Маги Брандийска  завърши частната гимназия „Класик“ . Чаровната брюнетка е дъщеря на фамилия строителни предприемачи.

 

Държим да отбележим, че това не е класация , а момичетата са подредени на случаен принцип. Също така сме сигурни, че не сме успели да представим всички принцеси.

„Не е честно! Защо пишете само за момичета? Искаме да видим и момчетата-абитуриенти ! Стига дискриминация!“

Този сърцераздирателен пост изпрати във фейсбук страницата на TrafficNews.bg Мариела Трифонова.

Разбира се, нямахме сърце да откажем на толкова настоятелни молби, затова запретнахме ръкави и издирихме момчетата, които макар и още да нямат 20, вече са завъртели главите на дамите.

Синът на собственика на казино „Риц“ Благовест Стойков - Иво Стойков е един от очакваните ВИП- абитуриенти. Младежът, който завърши СОУ „Патриарх Евтимий", вече направи шопинг тур в Дубай и вероятно вече е готов за дългоочакваната нощ. Стойков младши е фен на марката БМВ, но с каква кола ще се появи на бала, предстои да разберем.

Костюмът на „Dolce & Gabana“ бе в гардероба на Николай Клисуров от Хуманитарната гимназия. Дванайсетокласникът, който е син на транспортен бизнесмен, е пътувал до Виена, където е получил няколко кралски подаръка от родителите си.  Клисуров бе сред най-елегантните младежи на тазгодишните балове, тъй като той самият има специално отношение към модата.

От няколко години ученикът е лице на марката „Morgan“. За 18-я си рожден ден той получил подарък „Мерцедес ML“, а от няколко месеца може да бъде видян и зад волана на BMW.  

 

Племенникът на хотелиерския бос Георги Гергов- Дичо Дичев завърши Националната търговска гимназия. Младежът често беше можеше често да бъде забелязан с фрилендъра си, с когото не се разделя. 

Макар, че баловете на Острова бледнеят в сравнение с националните празненства по изпращането на българските абитуриенти, Дани Райчев няма да пропусне купона. Синът на собственика на фирмата за автомобилни гуми „Райчев“ –Хари Райчев завърши в Лондон.

 


Васил  Коларов е наследникът на отишлия си без време пловдивски бизнесмен Апостол Коларов, по-известен като Тольо. Младежът завърши Частната професионална гимназия по икономическо управление.

 

Васил Кирков бе сред най-актуалните абитуриенти от набор 96. Учеше в частна гимназия, а особено, след като се раздели с приятелката си Николета Матакова, момичетата не спираха да го ухажват.  Баща му се занимава с петролен бизнес и рядко отказва нещо на наследника си. Може да бъде видян зад волана на BMW 5-серия.

 

Георги Златанов беше възпитаник на Руската гимназия и е наследник на фамилия с бизнес в млекопреработвателната индустрия.  Любимец е на съучениците си заради щурия си характер . Фен е на марките „Шанел“ и „ Audi“.

Едва ли има ученик в Руската гимназия, който да не познава Васил Янков. Той почти винаги е в компанията на приятелката си Адриана Запрянова.  Движи се с черен джип „Honda“, но за бала щял да смени марката.

Джем Юксел може би е имал колебания какъв костюм да си избере за бала, но в сравнение с избора на обувки, който има, тази драма си е направо маловажна. Семейството са собственици на фабриката за обувки Gi Anni и след като завърши образованието си, абитуриентът вероятно ще се включи във фамилния бизнес. Той завърши Руската гимназия.

В „Класика“  едва ли има момиче, което да не се обръщаше след Динко Колев. Младият джентълмен вече е обиколил цяла Европа, а италианският стил на обличане и начин на живот определено му допадат. Бащата на Динко – Пламен Колев управлява фешън дестинациите „Авеню" и „Марбея", но наследникът му далеч не се ограничава с посещението само на двете заведения. 

Жан Кабзев също е наследник на ресторантьор и бе сред актуалните младежи в Езикова гимназия „Иван Вазов“ .

  

Симеон Лозанов обича да експериментира със стайлинга си и е сред учениците в Руската гимназия, след които няма как да не се обърнеш. Той бе сред най-стилните зрелостници на предстоящите балове. Абитуриентът вероятно няма да пропусне да се възползва от съветите на майка си Ваня Симеонова, която е собственичка на бутици „Грация“.

 

С какви рокли отидоха на бала принцесите на 2015 година - ВИЖТЕ ТУК

TrafficNews.bg пожелава на всички успешна реализация в живота. 

TNS.bg