Българският боксьор Кубрат Пулев дари с целувка очарователната американска репортерка Хелън Йее след интервюто, което тя му взе. Целувката обаче бе само въздушна, за разлика от онази с Джени Суши, която му коства спиране на лиценза за 6 месеца. Пред репортерката Кобрата заяви, че си е научил урока и няма да допуска вече подобни грешки.

Не, забрави, никакъв шанс да те целуна. Разбрах, че повече не трябва да правя това, защото другите хора вероятно не разбират моите шеги. Така че няма да го правя никога повече. Ако някой иска да ме целуне, няма проблем, но аз няма да целувам никого, каза с усмивка Кобрата.  Научих, че първо трябва да питам и да действам, когато хората кажат “ОК”.  Мога да изпратя само въздушна целувка, но не и истинска, каза той.

Кобрата отново коментира евентуалния реванш между Антъни Джошуа и Анди Руис, споделяйки, че според него британецът ще загуби за втори път. Българинът вече няма търпение да се качи на ринга и да се бие за световната титла на IBF. Той е официален претендент от година и половина и смята, че това е прекалено дълго време.

Готов съм да се бия за световната титла. Всеки ден съм в залата. Не тренирам много здраво, но тренирам добре и чакам този мач. Аз съм официален претендент на IBF от година и половина и мисля, че сега е моментът, може би директно с Анди Руис, защото аз съм претендентът. Руис е много, много добър боец - силен, много бърз, но аз мисля, че съм по-добър боксьор. Готов съм да се бия и искам да се бия за този колан. Подготвен съм много добре, никой не може да ме победи. Аз ще бъда световен шампион, заяви с увереност Кубрат Пулев.

За изненадващо бързо сполетялата го популярност в САЩ, Кобрата каза: “Чувствам се нормално. Харесва ми, защото според мен това не е нещо лошо. Някои хора го харесват, други не”, отсече българинът.