Красивата кметска дъщеря Здравка Черпокова и съпругът й - пловдивският адвокат Мартин Илиев станаха горди родители на син.

Мъникът проплака в Хиругиите на 28 септември, като тежи 2,9 кг и е висок 49 сантиметра. 

Малкият Валентин носи името на дядо си - кметът на Забърдо Валентин Черпоков, който е истински щастлив от голямата новина. 

Той спретна голямо събиране в ресторант "Джия бийч", където заедно с над 200 приятели отпразнува подобаващо появата на бял свят на внука си.

Не по-малко щастливи бяха и родителите на гордия татко Мариана и Пламен. За доброто настоение на всички гости се погрижиха певицата на народа Ивана, народната изпълнителка Валя Балканска, Стефан Янев, Славчо Кехайов и други. 

Не закъсняха и първите снимки с малкия Валентин! Щастливият дядо застана до кошарката на внучето си, покрай която имаше много балони, букви с името на Валентин и още красиви украшения в нежно синьо.

Кумата на гордите родители Радомира Иванова пък не пропусна да пусне снимки на тортата, специално приготвена за големия ден, на която бе написано "Добре дошъл, Валентин".

Два дни по-късно, на 1 октомври, Здравка и Мартин имаха и още един повод за радост - годишнина от сватбата си, която се състоя точно преди година в Новотела, а част от тържеството станаха над 400 близки и приятели на двойката.