Не случайно псевдонимът на певицата Камелия е огън момичето на поп фолка. Тя буквално нагорещи мрежата със секси снимки, а провокацията не й е чужда. 

Известно е, че тя обича да събира бронзов загар без нищо по себе си и лято 2019 не прави изключение. С последните кадри, които изпълнителката публикува, тя събра погледите на представителите от мъжкия пол. 

На единия от фотосите, блондинката позира чисто гола, легнала върху шезлонг, а на преден план е позиционирала стъклена чаша с коктейл, който "уж" трябва да разсейва погледа от гледката на заден план. "Понеделнишко" - написа кратко и ясно Камелия.

Уви, това няма как да се случи, тъй като скандалната снимка успя да събере хиляди лайкове и стотици коментари. В по-голямата част от тях тя събира похвали от последователите си. "Ето това е сексапил и българска красота", "Секси мечтата на българите", "Ти си истинска машина за разбиване" - са само част от коментарите. 

Съвсем скоро, фолк дивата публикува и още една снимка от плажа, с коята за пореден път доказа, че е една от жените в България с най-красивото и атлетично тяло.