Кали успя да изненада феновете си с премиерата на новата й песен, която е дует с новоизгрялата рапърка Виктория Тодорова, по-известна в музикалните среди като Котенцето.

Феновете на младата рапърка са разочаровани за дуета й с Кали и са категорични, рапът е новата чалга.

"След Митко от София ден и нощ в планета, си помислих, че няма как нещо по-шокиращо да видя... ама ето, котенцето в планета", гласи един от коментарите под видеото.

Дуетната половинка на Кали е гадже на най-големия й син Георги. Котенцето стана известна със съвместната й работа с рапърите Марсо и Бобката от скандалната група MurdaBoyz.

Наскоро младото момиче избухна в социалните мрежи и с конфликт с Биляна Лазарова. Всъщност караницата между двете се въртяла около рапърите, с които и двете имат съвместни парчета и участия.

Котенцето и Марсо имали противоречия помежду си, които породили гнева на рапъра, който бил казал, че тя му е К…А. Цветущото обръщение разгневило на Н-та степен певицата и двамата прекратили съвместните си изяви и проекти.

Конкурентката й на музикалната сцена Биляна само това чакала и не след дълго започнала да публикува заядливи и подигравателни сторита в личния си профил в Инстаграм. В момента обаче, Котенцето и Марсо са в повече от добри взаимоотношения и пеят заедно.