Талантливата поп изпълнителка Михаела Филева раздаде голяма доза любов и хубава музика и смая гостите на Парк и СПА хотел Марково на голямо парти за Празника на виното и любовта - 14 февруари.

Задава се дълъг уикенд с почивни дни! Хотел край Пловдив предлага спа и шоу с Виктор КалевНеустоима е и офертата на Парк и СПА хотел Марково за 8 март, когато гост-изпълнител ще бъде Миро

Събитието се проведе в двата ресторанта на модерния комплекс – Belle Vue и Bella Donna.

Освен Михаела Филева, част от колоритната програма станаха танцьори от формация „Елика” и едни от най-търсените диджеи на България Иван Бончев и Орлин, които откриха празничната вечер с хитова музика.

Програмата продължи с талантливите момчета и момичета от ТФ „Елика”, които показаха танци от всеки стил, смениха разнообразни сценични облекла и вдигнаха настроението на всички празнуващи.

След това на дансинга се появи и звездата на вечерта Михаела Филева, която всички очакваха с нетърпение.

Певицата, която ще бъде част от журито в шестия сезон на „Гласът на България” смая гостите с прекрасни изпълнения и чаровна усмивка, която не свали от лицето си през цялата вечер.

За партито тя избра елегантен тоалет – топ, покрит с перли, черен панталон и аленочервени обувки.

След участието си, Михаела Филева успя да обърне внимание на всички, които изявиха желание да се снимат с любимката си и да получат автограф. Най-нетърпеливи да се докоснат до чаровната изпълнителка бяха малчуганите, които се наредиха на дълга опашка, чакайки нетърпеливо да дойде техния ред.

Приказната вечер продължи с много наздравици, танци и кръшни хора, които се извиха в ритъма на едни от най-обичаните песни от българския ни фолклор.

Една от атракциите в луксозния Парк и СПА хотел Марково бе специален кът на влюбените, разположен в непосредствена близост до главния вход на комплекса.

Рубинено-зелени елегантни столове бяха внимателно поставени пред красивата украса, направена от бели цветя и златисти сърца.

Стотици посетители успяха да си направят прекрасни снимки на тематичното място и запечатаха невероятните емоции от Празника на виното и любовта в Park&SPA hotel Markovo.

Неустоима е и офертата на четиризвездния комплекс за националния празник 3 март, който тази година се пада в неделя, а почивни са събота, 2 март и понеделник, 4 март.

Освен разнообразни спа процедури и детски кът за най-малките посетители, гостите на хотела ще имат възможност да празнуват най-българския празник с един от любимите родни актьори - Виктор Калев.

В програмата на връх 3 март участие ще вземат и формация „Етноритъм”, които ще изпълнят български народни танци.

Промоционалните пакети може да разгледате ТУК.