Световноизвестната звезда Рита Ора изуми почитателите си, не само в България, но и по целия свят. Причина за това е стайлингът и, с който ще се появи във видео към новата си песен с Дейвид Гета "Bang". 

Гласовитата изпълнителка е избрала българска народна носия, а първи кадри бяха споделени преди ден в личния и Инстаграм акаунт.  

На тях се виждат и панелните блокове на квартал "Тева" в миньорския град Перник.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

16-те милиона последователи на Рита Ора в социалната мрежа останаха впечатлени от фолклорните български костюми, които тя и останалите дами във видеото носят. 

Готови ли сте? Нямам търпение всички да видите и чуете това! Моят собствен мини-филм", гласи написаното от звездата към една от публикациите ѝ, заснета с дрон, която показва движещ се по черен път пикап, в който се возят участниците в клипа.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

Официалната премиера на парчето ще бъде бъде на 12 февруари. 

"Ще бъде невероятно! Това традиционни албански дрехи ли са? Влюбих в тях", пише една от фенките ѝ, а друга заключва, че локацията, превърнала се в снимачна площадка на клипа, всъщност е Русия.

"Костюмите са невероятни", пише трета.

В последния месец на 2020-а година пернишките медии писаха, че редица превозни средства и разпънати шатри са блокирали квартала заради снимки, а по входовете на сградите били разлепени съобщения, молещи живущите да не паркират колите си пред тях. Поради липса на информация за проекта, повечето хора първоначално предположили, че става въпрос за поредния холивудски филм, но впоследствие чули музиката и решили, че всъщност е видео на чуждестранна тийн звезда. Днес обаче е ясно, че мястото е било окупирано от Рита Ора и нейния екип.

Припомняме, че снимките започнаха в началото на декември Рита Ора напусна Великобритания и дойде в България, а първата локация, която избра да снима бе паметника Бузлуджа.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

Екипът на Ора е снимал около 2 часа, потвърди областният управител на Стара Загора Гергана Микова, която лично се е запознала с идеята и сценария на бъдещия клип. „Помолих екипът да ме запознае със сториборда на видеото, за да съм сигурна, че няма да бъде поругано по никакъв начин името на българския монумент.”, заяви още Микова. Много малка част от снимките са били във вътрешността на паметника, повечето от заснетите кадри са били на стълбите пред монумента.

5 буса, камиони и множество автомобили край хижа „Диана” и паметника Бузлуджа бяха забелязани от местни хора. 

Рита Ора пристигна в България! Снима нов клип на БузлуджаМного малка част от снимките са били във вътрешността на паметника, повечето от заснетите кадри са били на стълбите пред монумента