Твърди се, че известната изпълнителка Рита Ора е напуснала Великобритания и в момента се намира в България, за да започне работа по нов музикален видеоклип, докато се готви да издаде предстоящия си сингъл. 

Като локация за своя нов проект, световната звезда е избрала паметника Бузлуджа.

Екипът на Ора е снимал около 2 часа, потвърди областният управител на Стара Загора Гергана Микова, която лично се е запознала с идеята и сценария на бъдещия клип. „Помолих екипът да ме запознае със сториборда на видеото, за да съм сигурна, че няма да бъде поругано по никакъв начин името на българския монумент.”, заяви още Микова. Много малка част от снимките са били във вътрешността на паметника, повечето от заснетите кадри са били на стълбите пред монумента.

5 буса, камиони и множество автомобили край хижа „Диана” и паметника Бузлуджа са забелязали читатели на kazanlak.com.

Съвсем скоро, 30-годишната певица беше принудена да се извини, след като наруши мерките, като организира голяма парти за рождения си ден в лондонски ресторант.

Рита каза, че „дълбоко съжалява“ за нарушението на правилата. По-късно тя беше принудена да се извини отново, когато се разбра, че е трябвало да бъде поставена под карантина, когато е организирала вечерята си, тъй като се е върнала от пътуване до Египет само няколко дни преди това.