Певицата Андреа и боксьорът Кубрат Пулев се събраха. Новината бе потвърдена от снимка, която блондинката пусна преди час. След дългата раздяла, двойката явно е изгладила взаимоотношенията си и в момента се радват на любов, по време на карантина. 

Кадъра, който пусна Андреа е заснет на стрелбището, където певицата изпробва своя точен мерник, а компания й прави именно Кобрата. 

"Днес беше луд ден" - пише тя, с което издаде, че снимката е съвсем актуална. За отрицателно време заваляха хиляди лайкове и коментари от последователи на певицата. "Чакаме бебе", "Пак ли сте заедно", "Честито", "Старата любов ръжда не хваща" и "Кралят и кралицата" са само част от коментарите от фенове. 

За техните подновени отношения слухове тръгнаха още преди месец, когато Андреа публикува над 100 снимки в стори, на които е заедно с Кубрат. Повечето от тях бяха от личния архив на двойката.

Андреа качи 100 сторита с Кубрат само за 8 часаС множество снимки певицата припомни сантиментални моменти от 12-годишната си връзка с боксьора