Тазгодишният конкурс „Мис България Пловдив” 2023 ще се проведе през месец юли, когато най-подходящите представителки на града ни, ще се състезават за спечелването на титлата.

През изминалите седмици бяха подбрани пловдивчанките, които ще влязат в оспорвана надпревара за короната, а грандиозният финал ще се състои на 14 юли, като домакин на събитието за поредна година ще бъде актуалният Bushido Club.

Явилите се кандидатки имат различни професии, занимания и интереси, но общата им страст е модата. Всяка една от дамите има амбицията да представи достойно града ни на различни събития, корици на модни издания, ревюта и предавания.

Деана Господинова, която е регионален представител на модна агенция „Визаж” се запозна отблизо с всяка една от дамите и ще има нелеката задача, да избере най-достойните момичета, които ще се борят за спечелването на короната другия месец.

„Държим момичетата, да се придържат към естествената красота, да имат присъствие на сцената, да бъдат усмихнати и да притежават грация", сподели пред TrafficNews тя.

Конкурсът „Мис България” 2023 ще бъде организиран и продуциран от г-н Гаел Бонел Санчес. Той е бизнесмен, продуцент, партньор, и мениджър бизнес развитие в Nu Boyana Film Studios.

„Бих искал да създам връзка между Холивуд и този конкурс. Няколко улики какво биха могли да спечелят избраните за Мис България?. Освен възможността да представят България и нейните традиции, да стават лица на големи марки, да получават финансови възнаграждения, защо да не предложим на участничките уроци по актьорско майсторство и роля в Холивудски филм”, сподели г-н Гаел Бонел Санчес, собственик на конкурса "Мис Франция".

Участие в събитието ще вземе и най-красивата пловдивчанка за 2022 година - София Папукчиева. Миналогодишната победителка на конкурса, която стана и подгласничка на конкурса „Мис България 2022”, ще предаде короната нататък и се надява новата носителка на титлата да е готова да представи Пловдив и България достойно при всички бъдещи изяви на модния подиум.

Ето коя е новата "Мис България- Пловдив” 2022Церемонията се проведе в актуалния Bushido club

Най-красивата пловдивчанка за 2022: Мечтая да отворя собствен клуб по художествена гимнастикаПобедителката в конкурса "Мис Пловдив- България" мечтае да носи успехи на града ни и страната ни