Християн Гущеров е подписал предбрачен договор с втората си съпруга Светлана, пише в. "България Днес". Двамата официално станаха семейство, след като сключиха граждански брак през почивните дни.

Светлана Василева и Християн Гущеров официално са семейство СНИМКИПлеймейтката и бизнесменът ще вдигнат пищно сватбено тържество на 12 юли

Ритуалът беше извършен близо две седмици преди същинската сватба, която ще е на 12 юли. Далеч преди подписването в гражданското чрез адвокатите си Гущеров е подготвил документите за предбрачен договор, за да може в бъдеще да защити благосъстоянието си.

Според книжата бившата плеймейтка няма право на абсолютно никакви претенции към парите, имотите и движимото имущество на младия милионер.

Постъпката на Гущеров не е изненадваща, тъй като солиден предбрачен договор той беше приготвил и за предишната си съпруга - фолкпевицата Мария. След раздялата им чалгарката не прибра нито лев и дори се оплака публично, че Християн си е взел колата и я е прогонил от дома си. А миньончето на попфолка била принудена да живее в малък апартамент, като разчитала единствено на скъпите си подаръци и бижута - продавала ги и с парите от тях оцелявала с дъщеря си Марая.

Близки до новоизлюпеното семейство разказаха, че подписването на предбрачен договор не е предизвикало драми. Светлана нямала претенции към милионите на съпруга си, като щедрото му финансово поведение към нея било напълно достатъчно и тя не се лакомяла за повече. В момента новата Гущерова се радва на впечатляващо положение - има си скъп джип, лична охрана и шофьор, пълна свобода да пазарува дрехи и бижута и живее в тузарското имение на Гущеров в полите на Витоша. Макар в къщата да има обслужващ персонал, Светлана предпочита сама да чисти, тъй като от години е известна като маниачка на тема чистота.