Чаровната пловдивчанка Гергана Генкова и Димитър Кръстев станаха родители за първи път. Днес пловдивчанката роди момиченце, а за радостната вест съобщи нейната майка и може би една от най-добре изглеждащите баби под тепетата - Антония Димитрова. 

Ето какво написа тя в личния си профил: "Днес е най-щастливият ден в живота ми!!! Браво на мама героинята! Моето мъжко момиче ме направи баба!!! Няма по-горда от мен!!! Обичам ви!!! Добре дошла, принцесо!!!

Бебето проплака днес, в АГ болница "Селена", като тежи 3,3 кг и е висока 50 сантиметра. Тя е взела от имената на двете си баби и носи името Тония.

Голямото парти за появата на малката Тония на бял свят ще се състои тази сряда в клуб Паша, където ще бъдат посрещнати куп гости. 

Припомняме, че Гергана Генкова и Димитър Кръстев си казаха заветното "да" през месец юни на пищна сватбена церемония. 

„Game over” за Гергана Генкова и Димитър КръстевМладоженците си казаха заветното „да” в неделя, на пищна сватбена церемония

То се състоя в комплекс "Дияна" в село Труд, а свидетели на любовта на младите пловдивчани станаха едни от най-близките им приятели – Спас Шиндаров -Мръвката и половинката му Магдалена.