Щастливият и горд татко Християн Гущеров организира подобаващо посрещане вкъщи за новородената малка принцеска и съпругата му Светлана Гущерова.

Специално за емоционалния ден, той се бе подготвил с пищна украса, която включваше балони с различна форма, обагрени в розово и бяло, надуваемо конче и бебешка количка, огромен букет и сребрист надпис "МАМА".

Гущеров не пропусна да публикува и снимка в личния си профил, на която е заедно със своята любима Светлана и я допълни със символа на любовта - сърце. Гущерова, пък вече обяви, че ще кръсти малката на баща му Християн, защото това е първо бебе и за него.

Припомняме, че Светлана Гущерова роди дъщеря в последните дни на месец февруари, но запази в тайна новината, защото първото ѝ дете избърза да се появи на бял свят в осмия месец. Плеймейтката трябваше да стане майка за първи път през март, но според информация на Woman.bg се наложило да влезе в известна столична болница предсрочно.

Бебето бе поставено в кувьоз и заедно с майка си остана известно време в лечебното заведение под грижите на неонатолозите.