Култовият гръцки ресторант „Елеа” - любимо място на мнозина пловдивчани и гости на града, отново ще отвори врати в Пловдив. Заведението ще стане част от мегакомплекса 5points.bg, а официалното му откриване ще се състои съвсем скоро.

Ресторантът ще бъде напълно обновен, като ще изненада с изискан нов интериор и разнообразно меню.

Всички посетители на "Елеа" Пловдив отново ще имат възможност да се насладят на рядката комбинация от перфектна атмосфера, просторна лятна градина, изпълнен със светлина и зеленина салон, качествена кухня и подбрани напитки.

Дизайнът на обновената „Елеа” няма да бъде в типичния битов гръцки стил, а ще акцентира на изискан дизайн, поднесен по модерен и съвременен начин.

Акцентът в менюто отново ще пада върху специалитети от средиземноморската кухня, но ще бъде попълнено и с редица ястия по вкуса на всеки гост и винена листа. Ресторантът ще предлага и богато обедно меню с домашно приготвени салати, супи, основни ястия и десерти от традиционната гръцка кухня.

Ресторант „Елеа” ще бъде подходящото място за среща с приятели, бизнес среща или релаксираща вечеря, но ще бъде и мястото, където  ще може да отпразнувате и вашия специален повод или тържество.

Освен внимателно персонално обслужване от висококвалифициран персонал, на разположение на всички посетители на заведението ще огромен безплатен паркинг. 

Припомняме, че мегакомплексът 5points.bg събира на едно място няколко от топ заведенията в Пловдив и се превърна в най-горещата точка за нощни приключения под тепетата. 

Част от парти зоната са Bushido ClubPlaneta Payner Club by Onyx и W Club, които всяка седмица изненадват с различни тематични партита, известни гост-изпълнители и многобройни посетители.