В сезона, в който непрекъснато слушаме, че българите масово се отправят към Гърция, ставаме свидетели на обратния пример, но от сферата на шоубизнеса. Един от най-популярните гръцки изпълнители – Макис Димакис, избра България за снимките на новия си видеоклип, но не само като локация, а и се довери на наш екип за реализацията на проекта.

Видеото ще бъде организирано от Любомир Божилов и режисирано от Александър Моллов, който стои зад лентите на редица родни изпълнители от Йоко Захариев, Ирина Флорин и Гери-Никол до Анелия, Алисия, Константин и Емануела. Прическата е поверена на Григори Кюлев от Arlet Stars, грима - на Силвия Василева, а стайлинга на Денислава Крумова от екипа на Августина Маркова-Тути.

„Няколко са причините да реша да снимам в България. Първо, исках да направя нещо по-различно от обичайното, което са виждали хората при мен. А знаете, че всеки режисьор, малко или много си носи своя почерк, затова търсех нов човек. От друга страна следя пазара и смело мога да кажа, че клиповете, които се правят при вас, са на европейско и световно ниво.

И не на последно място, искам да се опознаем по-добре с българската публика, за която знам, че много харесва гръцката музика. Избрах си и една от вашите телевизионни звезди за партньорка във видеото. Но засега ще я запазя в тайна. Българките са най-красивите жени в света. Моята жена също е българка“, споделя певецът.