Джулиана Гани отново провокира обществото и публикува горещи, чисто голи снимки в личния си профил.

Като върнем лентата обаче, тя изглежда е последвала примера на своята съгражданка и пряка конкурентка Николета Лозанова, която също съвсем скоро публикува снимка, на която позира чисто гола в басейн. 

Николета остана само по пясък! Отново пали въображението с горещи СНИМКИПлеймейтката пак накара куп мъже да мечтаят, като постна снимка, на която е чисто гола в басейн

По този начин, двете плеймейтки влизат в луда надпревара с финална цел: коя ще накара повече мъже тайно да си мечтаят за жени като тях. 

Джулиана Гани

Серията от горещи фотоси предизвика куп лайкове и коментари, както в профила на Николета, така и в този на Джулиана Гани. 

Николета Лозанова

Фенове на русото изкушение веднага я сравниха с Ни Ло, особено след като тя мина в отбора на брюнетките и от вчера вече е с черна коса. 

Джулиана Гани мина в отбора на брюнеткитеДотук бях с русото,все пак всяко нещо си има своя край - написа сексапилната пловдивчанка

За промяната се похвали самата тя, като публикува клипче в личния си профил във Фейсбук и написа: "Дотук бях с русото,все пак всяко нещо си има своя край".

Джулиана Гани

Едни написаха, че с черен цвят й отива много повече, други я сравниха с Клеопатра, а трети не повярваха на голямата промяна и решиха, че това най-вероятно е перука.