Най-добрият ни тенисист Григор Димитров вкара в размисли и страсти последователите си, след като в социалните мрежи се появиха снимки от терена, на които ясно си личи, че косата му е доста оредяла. 

Оплешивяването на българина сякаш е станало буквално за няколко дни, тъй като преди седмица той се похвали с нова прическа, но в момента няма и следа от нея. 

Гришо смени прическата, разгорещи мрежата с нова СНИМКА„Кардио нощ“, е написал тенисистът върху снимката от фитнес залата

Голяма част от феновете на Гришо се притесниха за вида му, имайки предвид гъстата коса, с която са свикнали да го виждат.

Явно след преживяната контузия на глезена, заради която пропусна “Мастърс” турнира в Шанхай, стресът се е отразил на тенисиста ни, а кой знае дали в основата не е и красивата му половинка Никол Шерцингер, заради която всеки мъж би оплешивял, имайки впредвид хилядите мъже, които се овъртат около знойната брюнетка...

Въпреки това, Григор Димитров отново тренира. Заниманието се проведе в Италия под зоркия поглед на легендата Андре Агаси, който и преди е помагал на 27-годишния хасковлия. Домакин бе клубът “Пиати тенис център”, основан от бившия треньор на Иван Любичич, Ришар Гаске и Милош Раонич - Рикардо Пиати, пише Sportal.

Появата на Григор на кортовете в комплекса предизвика голямо вълнение сред трениращите там и много деца поискаха да се снимат с него. А той, като истински джентълмен, не отказа на никое от тях.

Следващият турнир в програмата на Григор е надпреварата във Виена от категорията АТР 500. Тя започва на 22 октомври, а първата ни ракета ще направи дебют в нея.