Една от най-привлекателните пловдивчанки Гергана Генкова, дъщеря на фаталната Антония от Пловдив, ще каже "да" на любимия си тази неделя на пищна сватбена церемония. 

Красавицата, която в момента е студентка и носи титлата мис "Бедрум", ще се врече във вечна вярност на Димитър Кръстев, който е бивш републикански шампион по бокс за младежи, а в момента се занимава с търговия на дрехи.

Преди това обаче чаровната дама не пропусна да се позабавлява като за последно с приятелките си. Момичетата подготвиха чудесна изненада за Гергана, броени дни преди сватбеното тържество. 

В петък вечер, купонът започна в ресторант "Рибарника", където специално за партито, залата бе луксозно украсена, а за разкош бяха приготвени няколко бутилки френско шампанско и класни вина.

 

Освен с подаръци, Гери бе изненадана и със специално поднесена за събитието красива торта, във формата на булчинска рокля. 

Кулминацията на вечерта била, когато се задали 40 натовци, които развяли фланелки във въздуха и поискали да се снимат с красивите дами, които пък от своя страна искрено им се зарадвали и си направили няколко забавни кадъра за спомен от култовата вечер.

Моминското парти продължило с пълна пара, когато пред ресторант "Рибарника" спряла бяла лимузина и отвлякла 15-те дами в най-тузарската дискотека под тепетатa - Megami Club Plovdiv. 

Специално сепаре било приготвено за бъдещата булка и най-близките й приятелки, а част от празненството били Галена и диджей Дамян, които затрупали щастливите пловдивчанки с поздрави и изпълнили всичките им музикални желания. Забавлението продължило до сутринта, но бъдещата булка се "измъкнала" доста по рано..., а причината за това е, че Гери очаква първата си рожба и в момента е бременна в петия месец. 

В неделя, дъщерята на една от най-коментираните пловдивчанки Антония, ще мине под венчило с нейния любим Димитър в ресторант "Дияна" в село Труд, където подготвят уникално градинско сватбено парти.

Кумове на младоженците ще бъдат техните близки приятели - Спас Шиндаров, с прякор Мръвката и половинката му - Магдалена.