Докато мъжката половина полудява по скандалните снимки на пловдивчанката Николета Лозанова, която всекидневно трупа точки, показвайки голото си тяло, фолк изпълнителят Галин реши да зарадва женското съсловие и не само...

Фенките на чаровния певец тази нощ определено са спали като къпани, а сънищата им най-вероятно са били по-хубави от всеки друг път. Причината е, че той пусна в личния си профил повече от провокативна снимка, само по татуси.

Публикацията се появи вчера, късно вечерта. На нея Галин показва атлетични и релефни форми и позира... чисто гол, като прикриви някои части от тялото си само с чаршаф. 

 

Good night????????????????

A post shared by Galin Official (@galin_music) on

Среднощният фотос събра почти 10 000 лайка, а коментарите валяха като метеоритен дъжд. На топ изпълнителят от Пайнер явно му е било горещо, но не се е досетил, че с тази си публикация може да предизвика масов топлинен удар у женската половина. 

Припомняме, че вчера скандална снимка пусна и пловдивската дива Сузанита, която се пусна гола до кръста и отново стана обект на възмущение, заради крехката си възраст. 

Сузанита изцяло свали дрехите, пусна снимки без горнище СНИМКИСкандалната пловдивчанка поля новото видео в Мегами