Две от първите лица на Пайнер Галена и Мария станаха приятелки, след като години наред отношенията помежду им не бяха особено цветущи. 

През изминалия уикент, двете фолк певици избраха да купонясват заедно, в известно заведение на Слънчев бряг. Те стояха на една маса, излязоха на една сцена и дори застанаха една до друга пред фотообектива, засмяни до уши.

Звездите на Планета бяха гости на първото от поредицата грандиозни хаус партита на плажа и показаха повече от отлично настроение. 

Те пуснаха и история в Инстаграм, с анимал ефекти от Снапчат, на което раздават целувки, а Мария се хвали и с пищния си бюст. 

През камерата миньончето на поп-фолка позира облечена в къса червена рокля с флорални мотиви, а Галена е избрала кафявата гама с тоалет на луксозна марка. 

Във вихъра на купона, по време на участието си, Галена запя "Най-добрият" и покани колежката си на сцената, за да покаже нагледно още веднъж какво приятелско отношение цари между тях. 

Дълго време двете изпълнителки водеха люта война, а главна причина бяха наградите на телевизия "Планета", от които Галена си тръгваше с няколко статуетки. Те си разменяха и всевъзможни подигравателни послания в публичното пространство.