Галена и Мария Илиева - две жени, които обичат да изненадват своите почитатели с визията си, отново успяха да го направят. С духа на настъпващото лято, те избраха да вкарат слънцето в косите си и заложиха на светлите нюанси, които са особено актуални това лято. 

Мария Илиева буквално остави последователите си с отворена уста, след като публикува снимка, на която почти не прилича на себе си. Заклетата брюнетка позира пред обектива с платинено руса къса перука, а атрактивният й външен вид навярно е за ново видео, с което гласоватата певица смята да разбие музикалните класации. 

Снимките на Мария Илиева като блондинка събраха близо 4 хил. лайка и одобрителни коментари, в които фенове пишат, че "русото много и отива". 

Очаквано, Галена също посрещна лято 2020 с промяна в прическата и представи новата си модна колекция. "Мама Ураган" не случайно е обявена за жената-хамелеон, тъй като доста често експериментира и най-важното - получава й се. 

Галена каза "чао" на тъмния цвят на косата и се отби при любимия си коафьор, за да си направи така актуалните за сезона светли кичури в лицевата част.

Свежата визия звездата на Пайнер комбинира с колоритна рокля с преливащи нюанси на розови и оранжево, които ще са хит през топлите месеци. 

Фешън фотосесията Галена засне на родното Черноморие, a само преди няколко дни обра овациите и със снимки, на които представя атрактивна спортно-елегантна визия. Розова шапка идиотка, синьо сако, бял анцунг и кецова оформят смелия аутфит на топ певицата.  

Изпълнителката на "100 живота" показа в свое стори и любимата си племенница, а повод за пожеланието й беше рождения ден на красивата Доника Николова. 

Припомняме, че още няколко родни кокони също направи промяна във външния си вид и избраха нови визии, с които да посрещнат настъпващото лято. 

Сред тях са Мегз, Светлана Гущерова, Моника Валериева, Гери-Никол и други.

Родни кокони посрещат лято 2020 с промяна във визиятаНашенки от светските тръгнаха по стъпките на Кайли Дженър и минаха в отбора на блондинките