Днес своя рожден ден отбелязва една от най-обичаните изпълнителки на българската поп-фолк сцена Галена. На 21 май звездата на "Пайнер" навършва 35 години, а почитатели и колеги я затрупаха в пожелания още щом стрелките на часовника удариха 00:01. 

Предвид ситуацията в момента, тази година певицата няма да посрещне празника си с пищно парти, каквото винаги е правила до сега. Галена не крие, че това ще и липсва, тъй като е свикнала да отбелязва подобаващо този така специален ден. Въпреки това, тя не пропусна да се обърна към своите най-верни фенове и публикува снимка, на която държи торта в ръка. Към кадъра върви и кратък текст:

"Свикнала съм да се чувствам по друг начин по това време на годината. Моят празник винаги е бил част от едни по-специални поводи през май. Няма да скрия, че това ми липсва, липсвате ми и вие! Ще използвам правото си на желание днес и ще си пожелая да сме здрави, да сме търпеливи и скоро да бъдем отново заедно! Благодаря ви за поздравите и пожеланията, за цялата обич, която усещам в съобщенията ви, за най-прекрасния подарък — вашата любов! Щастлива съм! Заради вас!" - пише Галена. 

Междувременно, певицата посреща своя празник със своеобразен рекорд, който за всеки един изпълнител е най-хубавия подарък. Актуалният й проект “100 живота” към днешна дата има над 4 400 000 преглеждания - само за 2 седмици.

“Щастлива съм, че “100 живота” успя да ви развълнува толкова много и ужасно съжалявам, че не можем да си я пеем заедно. Това беше причината да я забавя толкова, наистина исках да се насладя на живо на тази емоция с всички вас! Благодаря за хилядите сторита с песента и видеото, но сега искам да чуя и видя вас! Тагвайте ме на сторита, на които пеете и танцувате на “100 живота”, за да усетя и аз по някакъв начин контакта с вас, който толкова ми липсва! Вие сте на ход!”, написа изпълнителката в официалните си профили в социалните мрежи.

Галена заби сметанова торта в лицето на Иво АръковСлед 56 дни под карантина - Мама ураган избухна с нов хит