След 56 дни под карантина, фолк звездата Галена избухна с нов хит. Парчето, което носи заглавието 100 живота, излезе навръх имения ден на певицата - Гергьовден. 

За по-малко от 24 часа, видеото има почти половин милион гледания, а почитателите на този стил музика вече си представят как ще купонясват в ритъма на тази песен, щом нощните клубове отворят врати. 

Видеото е с интересен сюжет, а част от него е и актьорът Иво Аръков, по познат от новия български сериал "Съни бийч". 

На няколко сцени, той е полугол, което определено се харесва на женската половина. Ще го видите и супер ядосан и крещящ, а накрая получава размазана сметанова торта в лицето си, благодарение на Галена. 

Мама ураган не пропусна да благодари за професионалното отношение от страна на Иво Аръков, въпреки "целия тормоз, на който го подложих".

"Вълнението ми е огромно, тъй като наистина отдавна исках да я споделя с всички вас! Надявам се да съм успяла да ви подаря малко щастие в тези странни времена. Искам да изкажа специални благодарности на целия екип, работил по създаването на песента и видеото, особено на Иво Аръков за това, че геройски изтърпя целия тормоз, на който го подложих" - написа певицата в социалните мрежи. 

Актьорът също не пропусна да направи коментар за новия клип: "Специални благодарности на целия екип и най-вече на Галена за красивия проект, който създадохме заедно с много любов, професионализъм и отдаденост! Честита премиера и на добър час!"