Александър Атанасов, който стана известен като гаджето на Сузанита, се похвали със завършено висше образование - бакалавър. Мускулестият мачо вече държи в ръцете си диплома от Пловдивския университет, където е специализирал предучилищна и начална педагогика. 

На личния си профил във Фейсбук той сподели куп снимки от тържествената церемония по връчването на дипломите, като на няколко от тях позира с дузина красиви жени, сред които и фолк певицата Димана. 

"Всеки трябва да го изпита" - написа бившия охранител.

Впечатление прави обаче, че на нито един от кадрите не се забелязва присъствието на неговата изгора - скандалната Сузанита. На едно от последните си сторита тя дори отговори, че си няма гадже, което води на мисълта, че те отново са разделени. В неговия профил все още стоят техни общи снимки, а статусът му е "обвързан". В този на щерката на Орхан Мурад обаче...няма и помен от тях. 

Младите дами и по-специално момичетата на възраст 14-16 на шега или не проявиха желание именно осъденият за побой миналата година да им изнася уроци в училище.

Сашо бе осъден на първа инстанция на 4 месеца условно с 3 години изпитателен срок заради сбиване в бившата дискотека „Сикретс“ във Велинград. Други останаха шокирани от профила, който е специализирал Атанасов, имайки предвид визията му – той е висок, с оформено мускулесто тяло, почти изцяло изрисувано с татуировки. На врата му с мастило е изписано „Убивай“. В общи линии външният му вид далеч не се свързва с дейността на учител.