Гаджето на певицата Гери-Никол е арестуван при зрелищна полицейска акция днес. Даниел Илиев е сред седемте арестувани, с още трима състезатели по смесени бойни изкуства, за зверския побой над журналиста Слави Ангелов.

Освен неговото име, БТВ посочва, че заедно с него в ареста са Любомир Делев, Павел Георгиев, както и бойци от агитката на ФК „Левски“ - „София Запад". 

Акцията по залавянето на бандата бе проведена днес в София под надзора на Специализираната прокуратура. Масирано полицейско присъствие имаше в района на улица „Черковна“ №20. На място дойдоха главният прокурор Иван Гешев и главният секретар на МВР Ивайло Иванов.

Репортери  са опитали да се свържат с ММА боеца, но телефона му бил изключен, което до голяма степен потвърждава информацията, че именно той е сред арестуваните бандити.

Кикбосьорът е един от най-запалените фенове на софийския футболен клуб "Левски" и почти не пропуска мач на сините.

Проверка на Trafficnews, пък видя, че той не е бил активен и в Инстаграм профила си от близо 24 часа. Същото е положението и при Гери-Никол. Последното стори, което звездата си е публикувала също е от преди повече от 22 часа. 

Гери-Никол и Даниел Илиев за първи път показаха близостта помежду си през ноември 2019 година. Както Trafficnews първи съобщи, това се случи на връчването на наградите Code Fahion Awards в столицата. 

Въпреки, че влюбените умело се прикриваха, като дойдоха и напуснаха залата поотделно, за да не будят подозрение у големия брой гости на събитието, обективът на наш репортер успя да ги заснеме в изключителна близост.

След месеци упорито пазене на тайната си връзка от медийното пространство, Гери-Никол и боксьорът Дани Илиев официално обявиха онтношенията на романтична почивка в Тайланд в началото на годината.

Хванати в крачка: Кикбосьорът Дани Илиев ли е новата любов на Гери-Никол?Двамата показаха особена близост на събитието по връчване на наградите Code Fashion Awards 2019

Официално: Гери-Никол и Дани Илиев обявиха връзката си с бутилка шампанскоНовата хайлайф двойка посрещна заедно Китайската Нова година в Тайланд