Фики Стораро и съпругата му Гюлджан организираха пищно парти за 1-вия рожден ден на сина си Тунчер. Именно големият повод стана причина фолк изпълнителят да събере близки, приятели и колеги в хотел Маринела в София. 

"Днес е рожденият ден на сина ми! Той е моят живот!" - написа щастливият и горд татко и публикува няколко семейни снимки от тържеството. 

В изящна украса бе потънала и залата, в което се състоя празненството! Стотици балони бяха обагрени в синьо, сребристо и перлено бяло, а френски макарони, целувки, мъфини и бисквитки изкушаваха всички гости. 

Фики и малкия рожденик се появиха облечени в еднакви костюми, а Гюлджан заложи на бежова рокля с блестящи елементи. 

На пищното парти естествено присъстваше и човекът-глас Тони Стораро и съпругата му, които гордо позираха с внучето си.

Изпълнителят не пропусна да сподели кадри от празненството и изтъкна, че е поканил специално гръцкия изпълнител Зафирис Мелас и свои колеги от Албания, за да забавляват гостите.

Сред присъстващите бяха кумата Галена, Преслава, двамата братя Канари - Атанас и Стоян, придружени от половинките си Джена и Малина.

Зафирис Мелас и Тони Стораро не пропуснаха да запеят в дует и изпълниха едни от най-емоционалните гръцки балади, с което обраха овациите на всички присъстващи.