Фики все още се чувства развълнуван след голямата победа в предаването "Като две капки вода". Според певеца, чувството да спечелиш подобен формат е неописуемо

"Всичко ми е като на сън е, магическо е. Този успех много ме развълнува. Стараех се да представям образите максимално добре и се радвам, че публиката го оцени. Благодаря на Маги за възможността да бъда на тази сцена." казва Фики пред Нова.

Синът на Тони Стораро е категоричен, че ключът към успеха е човек да бъде старателен и да изпипва детайлно нещата. 

"Не съжалявам, че съм продължил да се занимавам с музика, защото е имало периоди, в които съм искал да се отдръпна. Казвах си "Щом хората не ме харесват какво трябва да направя?", но успяха да се задържа. Аз ги изживявам много личнонещата." казва още изпълнителят. 

Фики Стораро споделя, че в бъдеще смята да се насочи към друг стил музика. 

"Смятам да обитам в поп музиката, вече дори подготвям музикална изненада. Въпреки това, поп-фолкът е музиката, с която съм се прехранвал и благодаря на почитателите ми, които през цялото време бяха до мен"

Победителят от "Като две капки вода" е категоричен, че най-трудният образ, в който е трябвало да влезе е този на Джей Ло, защото е трябвало да преодолее самия себе си.

"Извинявам се за тази гледка още веднъж, но пък хората реагираха готино и оцениха труда ми. Това предаване е една голяма школа за всички нас, а екипа предразполага да се работи супер професионално. Благодаря и на баща си, който е и мой приятел, мотиватор, родител. Благодарение на него съм това, което съм в момента" - завършва Фики. 

Фики е големият победител в "Като две капки вода"На заветното второ място се класира Маги Джанаварова, която се преобрази в Уитни Хюстън с въздействащата I have nothing