Ясен е големият победител в осмия сезон на предаването "Като две капки вода". Това е Фики , който успя безвъзмездно да спечели сърцата на българската публика и на журито с различните си превъплъщения, отговорност към задачите и професионализъм. 

Тази вечер той се представи блестящо като влезе в образа на Лайнъл Ричи и запя песента Hello.

Маги Джанаварова се преобрази в Уитни Хюстън с въздействащата I have nothing и зае второто място в тазгодишното издание на "Като две капки вода".

На заветното трето място се класира Дара с песента "Вървят ли двама", която също показа изключително високо ниво при изявите си.  Четвърти стана JJ, който избра Queen и Who wants to live forever.

Юлиян Вергов, Хилда Казасян, Маги Халваджиян и Димитър Ковачев-Фънки бяха впечатлени от изпълненията на всички участници, които успяха да стигнат до големия финал.

Освен от публиката в залата, финалистите бяха подкрепени и от свои колеги, които също бяха в залата. Сред тях бяха Константин, Мария Илиева, Тита, Софи Маринова, Тони Стораро, Криско, Рафи и други. 

Всички участници получиха и специални статуетки от предаването с титли, заслужили благодарение на въплъщенията си.

Бурни аплодисменти получи и Димитър Маринов, който влезе в кожата на учителя си по актьорско майсторство – легандарния Тодор Колев! Той бе сред финалистите, но преотстъпи мястото си на Маги Джанаварова. 

„Най-голяма изненада в осми сезон за мен беше Фики. И то още от първия лайф. Когато излезе, преобразен в Стиви Уондър, и запя, аз бях шокиран. Не очаквах да извади този глас, да имитира по този начин, да изглежда по този начин. До самия финал тази вечер той направи страхотни превъплъщения. Винаги подготвен – в жестовете, в движенията, в гласа, в тембъра, във всяко нещо“, категоричен бе продуцентът Маги Халваджиян в скорошно свое интервю. 

"Изуми всички с таланта си, с умението си да пееш еднакво добре всички стилове. Ти заслужаваш да бъдеш победител“, категорични са едни от най-големите български звезди като Васил Найденов, Ивана, Славка Калчева, Деси Слава, Емилия, Мария, Роксана, Борис Дали, Ави Бенеди и др.

В "Като две капки вода" Фики се превъплъти на сцената на шоуто като Стиви Уондър, Дженифър Лопес, Майкъл Болтън и Недялка Керанова, Джеймс Хетфийлд от рок гигантите Metallica, Ерос Рамацоти, Лучано Павароти, Тоше Проески, Хилда Казасян и Васил Найденов.

Снимки: Фейсбук - Като две капки вода