Преди дни започна новият риалити формат „Ергенът” в ефира на Бтв. В него 22 момичета се борят за сърцето на Виктор Стоянов. Предаването успя да предизвика интереса на публиката и само за няколко часа интернет пространството се напълни с мемета, комични снимки и коментари относно участничките във формата.

Момичето, което е спечелило сърцето на eргена е Виктория Капитонова, научи ексклузивно TrafficNews.

Виктория е на 27 г., родена е в гр. Чебоксари, Русия, но през 2011 г. идва в България, за да учи „Бизнес администрация и маркетинг“. Работи като инфлуенсър в Instagram,  Tik Tok и YouTube, където профилите й наброяват над 200 хиляди последователи, а преди време взе участие и в предаването Master Chef.

Виктория казва, че има големи лични амбиции и  високи изисквания към мъжа до себе си. Във визитката си тя спомена, че ще залага не само на външността си, но и на стабилното си образование, интелект и изискани обноски. Тя вярва, че притежава всичко, което един мъж търси в една жена и това видимо е проработило в отношенията й с Виктор.

Голяма част от потребителите смятат, че предаването е изцяло с цел участниците да наберат популярност и реално никой нормален не би търсил любовта на живота си в предаване, борейки се за напълно непознат мъж. Ще бъде интересно да наблюдаваме дали отношенията на Виктор и Виктория ще оправдаят очакванията на зрителите.

"Ергенът": Лош кастинг или жестока реалностПредаването предизвика остри коментари в социалните мрежи, съветват Викор да си остане ерген