Тази събота топ красавиците на България ще се борят за короната на „Мис България” в София. По традиция, финалът на конкурса ще премине в три тура. За спечелването нa корона ще се борят 16 момичета, които са избрани от 16 български града.

Тази година сцената на „Мис България” ще се превърне в невероятно дефиле. Красавиците ще дефилират в женствени рокли и перфектно скроени костюми, като водещите цветове са тропическо розово и синя птица. Красивите финалистки ще излязат с бански костюми, както и с бляскави вечерни рокли.

За прическите на момичетата ще се погрижат корифеите от Кристиан оф Рома. Музикални гости в залата ще бъдат прекрасни изпълнители, сред които Владислав Славов и Цвети Радойчева. Водещи на церемонията ще бъдат Боряна Баташова и Атанас Михайлов.

Победителката ще бъде избрана от бляскаво жури и ще представи България на престижния конкурс „Мис Планет“. Тази година в журито ще се включат две носителки на короната – Наталия Гуркова и Венцислава Тафкова.

Участие в надпреварата ще вземе красивата пловдивчанка Стела Гечева, която спечели „Мис България – Пловдив” миналата седмица, а церемонията се проведе в популярния клуб Bushido.

Избраха новата "Мис България – Пловдив" 202122-годишната Стела Гечева грабна короната в Bushido Club

А ето кои са всички кандидатки, които ще се борят за титлата „Мис България”:

Пловдив- Стела Гечева

Видин- Синтия Георгиева

Пазарджик- Никол Димитрова

София- Мария-Микаела Вълчева

Враца-Нелина Николова

Монтана- Наталия Георгиева

Шумен- Сара Младенова

Несебър – Фатме Салим

Русе- Светлозара Димитрова

Плевен- Детелина Димитрова

Созопол- Ерика Атанасова

Велинград- Станимира Йоцова

Хасково- Калина Ленкова

Варна- Стефани Карова

Трявна- Деница Илиева

Бургас- Ина Мархолева