Екзотичен остров, зимен курорт или релакс в луксозен СПА - хотел? Кои дестинации изкушиха пловдивските бохеми? TrafficNews.bg направи бърз мониторинг на профилите на най- следените във Фесбук и Инстаграм пловдивчани. Вижте къде ги открихме!

Собственикът на Планет клуб Владимир Вишански отведе семейството си в най- луксозния хотел на Малдивите Аyada Maldives . Той отдъхва сред непокътнат риф в южния край на атола Gaafu Dhaalu, в южната част на Малдивските острови. Според запознати от стаите на хотела , всяка от които има собствен басейн, могат да се наблюдават най- красимите залези на света. За гостите пък се грижи личен иконом. 

Дъщерята на пловдивският адвокат Георги Колев – Надя Колева също избра да посрещне новата 2018 година на Малдивите.  В празничната нощ тя публикува снимка, на която е заедно с майка си, а по тоалетите си личи, че новогодишното парти е било наистина специално. Те са облечени в пищно украсени рокли, а лицата им скрити мистериозно зад бели маски, покрити с камъни и пера. След като часовника удари 00:00, Надя публикува и видео, на което се вижда горящ надпис с послание „Good bye 2017”. Под видеото тя написа:

„Честита нова година! Нека най-хубавото от старата година да е най-лошото в новата !”

Само дни преди това, за коледните празници, семейство Колеви посети и екзотична Индия.

Драгана Спасовска, която живее от близо година в Дубай, посрещна Новата година в петзвезден лукс. Тя празнува с приятелки в хотел Palazzo Versace Dubai, облечена в маркова рокля. По-късно вечерта задружно с цялата компания скочиха в баровски автомобил, който ги откара до култово нощно заведение в Обединените арабски емирства.

Другата знойна красавица Моника Валериева предпочете столицата на модата – Милано, където отседна в 5-звездния Bulgari Hotel Milano.

Плеймейтката Николета Лозанова избра Кипър за своята новогодишна нощ. Бившата на Валери Божинов бе придружена от дъщеричката си Никол и според клюките от футболиста Ники Михайлов. 5-годишната Никол честити новата 2018 година на последователите на Лозанова в Инстаграм чрез умилително клипче.

Известния стоматолог Иван Вандев и съпругата му Дани Семерджиева избраха Пампорово. Те бяха там в компанията на приятели, сред които и Гергана Добревска - гадже на младият пловдивски бохем  Кирил Търев.  Дамите бяха еднакво елегантни и в новогодишната нощ , и на пистите.

Близначките Габриела и Мария-Десислава Атанасови, пък избраха друг зимен курорт – Банско. Те бяха избрали да се настанят в луксозния 5-звезден Кемпински хотел Гранд Арена и се отдадоха на ски приключения и чист въздух, а в Новогодишната нощ заедно с голяма компания празнуваха до заранта.

В зимния ски курорт бяха отседнали и приятелките Глория Венцеславова и Александра Арабаджиева. В Новогодишната нощ те заложиха на ослепителни тоалети, а на ски пистите също не пропуснаха да оберат погледите, облечени по последен писък на модата.

Бисера Маринова  пък се отправи към морето. Тя посрещна 2018-а заедно в приятеля си Юра Месропян в Royal Castle Design & SPA в Елените. Влюбената двойка и този път не скри любовта си и публикува романтични снимки в Инстаграм.

Габриела Якуб пък явно няма намерение скоро да се връща от остров Бали. Тя замина за тропическия остров заедно със семейството и гаджето си още преди Коледа и всички дружно посрещнаха там и 2018-а година. От снимките се вижда, че семейство Якуб си прекарват повече от невероятно и искат да опитат от всичко, което предлага едно от най-красивите места в света. За Новогодишната нощ те избраха Sunset Rooftop Bar. Дамите заложиха на рокли в розово-лилавата гама, с изключение на известния пловдивски хирург и стоматолог д-р Дани Якуб, който се премени в бяло.

Златка Райкова пък отпраши за Арбанаси, заедно със своя любим и с компания. Те отседнаха в  Атракцион "Калоянова Крепост". Грандиозният комплекс е собственост на любимия на фолк певицата Галена – Галин и не случайно скандалната изпълнителка пееше и забавляваше празнуващите, тъй като бе специалната изненада на вечерта.

Доста пловдивчани тази година решиха да останат под тепетата и да посрещнат 2018-а. Едни предпочетоха ресторанти в Стария град, други се отправиха към известни заведения.

Теодора Карагяурова избра Резиденция „Петър I-ви” в Стария Пловдив и впечатли отново всички с прекрасната си визия, като се премени с дълга черна рокля, по която нежно се прокрадваха блестящи нишки. Сред голямата компания беше сестра й Екатерина Карагяурова заедно с дългогодишния си приятел – автотърговецът Любомир Енев. В рокля, обсипана цялата в пайети бе и дъщерята на собствениците на тузарския хотел – Жана Тиберова, която е добра приятелка с Теодора. Двете публикуваха солиден брой фотоси, с които запечатаха новогодишната нощ.

Ден по късно, Теди се отправи към Велинград на СПА. Избра да отседне в хотел Royal Spa.

Васил Гавраилов, Георги Петров, Радослав Куцев и Васил Султанов заедно с половинките си, предпочетоха гръцкия ресторант в близост до Гребната база – Миконос.  След това, компанията продължи в новата пловдивска дискотека – Мегами, където специален гост бе фолк певицата Анелия. Тя не пропусна да поздрави компанията, тъй като имаше още един повод за празнуване. Съпругата на Васил Гавраилов – Василена освен, че беше именичка, отбеляза и своя рожден ден.

Известният пловдивски наследник Ерол Садъков и жената на сърцето му – Христина Вутова се събраха да посрещнат подобаващо новата 2018-а година в  в пловдивския ресторант „Улпия”. Част от компанията бяха и Александър Багаров – Италианеца, заедно с половинката си  Диана.

Бизнесмените Муди Ел – Зейн и Георги Гиздаков предпочетоха известния пловдивски клуб – W Club. Те също бяха заедно с любимите си дами, а след като стрелките удариха 00:01 Муди отбеляза и своя рожден ден. Той получи много пожелания по случай празника си от познати и приятели.