Виктор Стоянов от "Ергенът" подари последната роза на рускинята Виктория Капитонова. В края на предаването, той се обясни в любов на инфлуенсърката, като й каза, че тя е момичето, към което е изпитал най-силни чувства през целия период на формата. За него, тя била красива като картина - роза, но с бодли. 

Както TrafficNews писа още в началото на реалитито, момичето което печели сърцето на eргена е Виктория Капитонова.

Ето коя е победителката във формата „Ергенът”!Вижте избранницата на Виктор Стоянов

Виктория казва, че има големи лични амбиции и високи изисквания към мъжа до себе си. Във визитката си тя спомена, че ще залага не само на външността си, но и на стабилното си образование, интелект и изискани обноски. Тя вярва, че притежава всичко, което един мъж търси в една жена и това видимо е проработило в отношенията ѝ с Виктор.

„Изпитвам облекчение, че най-накрая мога да споделя какво наистина изпитвам към теб. Тези чувства хранят сърцето ми, осмислят дните ми и ме тревожат от седмици. Ти прекрачи прага на това приключение последна, но ме развълнува в мига, в който те видях. Обичам всички несъвършенства на характера ти. Бъдещата майка на децата ми и моя жена, трябва да е точно такава. Ти си безстрашна и това ме кара да те уважавам още повече. Ти си момичето, към което изпитах най-силни чувства. Искам да те опозная и в реалността, затова, в знак на уважение и признание, ти подарявам последната роза", каза накрая Виктор. 

В последния епизод, Виктор трябваше да запознае двете останали претендентки за сърцето му със семейството си -  майка му и брат му и най-добрия му приятел. 

Специалният ден продължи с романтична разходка с коне, а влюбените се любуваха на залеза. Вечерта продължи с вечеря на свещи, на която двамата имаха възможност да се опознаят още повече. В последствие, Виктор я покани у дома, за да й покаже специална изненада. На импровизиран екран в къщата му, двамата гледаха филм със събрани спомени от изминалите 2 месеца от срещите между тях.

Виктор и Виктория не са заедно след финала на шоуто. Двамата били осъзнали, че не са един за друг, сподели ергенът.