Фолк звездата Емилия публикува романтично послание, отправено към нейния любим Жорж Башур, а поводът бе рожденият му ден. 

Към текста тя добави и снимка, на която двамата позират в селфи, на което по усмивките им се вижда колко щастливи са, щом са един до друг. 

"Здравей,Любов!!!Искам точно в този ден,твоя специален ден-нашия специален ден да ти кажа,че безумно много те обичам.Че ти си моят смисъл,моята тиха,бурна и нежна любов,моята мъка и моята радост.Точно ти си човека с когото искам да прекарам целия си живот и,че точно ти си всичко в него.И ако някога те изгубя в големия свят в мен ще остане огромна сива празнота,която никой никога не ще може да запълни.Погледа ми ще угасне,сърцето ми ще се скове,душата ми ще опустее без теб.Красотата в живота ми ще бъде безразлична и само Ти единсвено Ти,Любов моя ще имаш значение.Обичам те толкова много!!!Виждам в очите ти онзи светъл блясък и че въпреки всичко не си загубил усмивката си!!!Ти си най-прекрасния човек,най-прекрасната и истинска и нежна любов с която господ ме срещна.Честит рожден ден,Любов моя!!!" - бе трогателният текст, който изпълнителката сподели със всички свои последователи в социалните мрежи. 

Емилия и Жорж Башур станаха двойка на годината и са повече от щастливи заедно. Те непрестанно показват любовта си, а г-н Башур умее да се грижи за усмивката на своята съпруга. Често той я изненадва с огромни букети, подаръци и сладки изкушения. 

За рождения ден на изпълнителката, който беше през месец март, той я зарадва с микрофон, направен от рози и надпис: "Обичам те, моя звезда".

Емилия на 37: Обичаме и живеем за децата си СНИМКИ