Емилия официално съобщи пред почитателите си, че излиза в отпуск за няколко седмици, но запази в тайна кой курорт е избрала да посети. Тя се връща на работа в края на месеца.  

Според запознати стана ясно, че тя и половинката й Жорж Башур са избрали Land of Legends в Турция за своята почивка.

Емилия обаче този път предпочете да бъде дискретна и показа само снимка от красив басейн, в който се целува със съпруга си, но той също не остана по-назад и сподели друг кадър. От него ясно се вижда, че влюбените са в съседна Турция.

Избрали са "Land of Legends" - тематичният парк, който наподобява Дисниленд и включва 5D кино, което предлага уникално преживяване на гостите, изкуствена река, басейн с вълни, водно влакче, достигащо височина от 1300 метра и скорост 115 км/ч. 

Цените там започват от 800 лева за стая и стигат до два бона за апартамент. В хотела има също вътрешен басейн с полу-олимпийски размери и детски басейн.

Специално проектираните стаи и суити в The Land Of Legends са с интериор с мотиви от приказките и включват двуекранен LED телевизор и конзола PlayStation.

Майстор-готвачите приготвят изискани ястия от Италия, Южна Америка, Европа и Башур очевидно оценява по достойнство работата им.